Yamaha MT-03 Tanıtım,Sürüş,Hissiyat(TILSIM)

https://www.youtube.com/watch?v=ftwGIOI0M0o
Çekim amatör'dür sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz iyi seyirler.

Bu kanalın geliri ile evsizlere ve durumu iyi olmayanlara yardım edilecektir. şuan da gelir çok az olduğu için ve link tıklamadan kazandığımız için sokak hayvanlarına yardım etmekteyiz.Youtube 'dan gelir elde edebilmemiz için 1000 aboneyi aşmamız gerekiyor desteklerinizi bekliyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

Günceldir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hiç sürmedim ama kağıt üzerindeki özellikleriyle çok merak ettiğim bir motor. Çanakkale Şehitler'i anma kortejinde bozulan Mt03 değil mi bu? Karıştırıyor da olabilirim.

Hiç sürmedim ama kağıt üzerindeki özellikleriyle çok merak ettiğim bir motor. Çanakkale Şehitler'i anma kortejinde bozulan Mt03 değil mi bu? Karıştırıyor da olabilirim.

maalesef katılamadım keşke katılsaydım da benimki de bozulsaydı.. çok istiyordum çanakkale kortejine katılmayı..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
maalesef katılamadım keşke katılsaydım da benimki de bozulsaydı.. çok istiyordum çanakkale kortejine katılmayı..

Allah korusun hocam bozulmasın motorun, videonu izledim gayet temiz, pırıl pırıl bakmışsın motoruna. Motora ve sana bir şey olmasın da kortejler hep tekrarlanıyor.

Motosıklet panayırı ıcın 18 mart motosıklet dernegı olarak stant açacağız. Surusumuze gelemeseniz bıle ucretsız çıkartmalarımızı alabılırsınız.

Allah korusun hocam bozulmasın motorun, videonu izledim gayet temiz, pırıl pırıl bakmışsın motoruna. Motora ve sana bir şey olmasın da kortejler hep tekrarlanıyor.

korteji gerçekten çok istedim ama iş durumu müsade etmedi,olsun ben toplu sürüşleri çok seviyorum bozulsada eminim herkes yardımcı olmaya çalışırdı,motosiklet kültürü en iyi çanakkale kortejinde var.Bende geçen sene katılmıştım :)

Motosıklet panayırı ıcın 18 mart motosıklet dernegı olarak stant açacağız. Surusumuze gelemeseniz bıle ucretsız çıkartmalarımızı alabılırsınız.
Pazar günü orada olmaya çalışacağım :)

Keşke yeniden üretime koyulsa :/
Keşke :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar