Haftanın stresini attık.

hocam şöyle 100-120 ile giderken aralardan geçmek hastalık galiba otoyola çıkınca bende duramıyorum bazen :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam şöyle 100-120 ile giderken aralardan geçmek hastalık galiba otoyola çıkınca bende duramıyorum bazen :mrgreen:

arabaların arkasına geçince pek iplemiyorlar, yol verseler yapmayız 😀 Herkes bilir bunun yanlış olduğunu ama yapmayan yoktur sanırım.

arabaların arkasına geçince pek iplemiyorlar, yol verseler yapmayız Herkes bilir bunun yanlış olduğunu ama yapmayan yoktur sanırım.

geçen ben önümdeki araca baya yakın geçtim arkamdaki araçta aynısını bana yaptı yan şerit boşken nerdeyse 0 geçti arkamdan sollerken baya korkuttu beni ben sollarken korkmuyorum ama başkası aynı şeyi yapınca üstüne çıkıcakmış gibi oluyo

geçen ben önümdeki araca baya yakın geçtim arkamdaki araçta aynısını bana yaptı yan şerit boşken nerdeyse 0 geçti arkamdan sollerken baya korkuttu beni ben sollarken korkmuyorum ama başkası aynı şeyi yapınca üstüne çıkıcakmış gibi oluyo

Size ders olacak bir yorum olmuş,aynı davranışı bir daha yapmazsınız ..Bir de mtnin bu kırmızısı çok hoş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hunharca like butonuna bastım, abone de oldum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hunharca like butonuna bastım, abone de oldum..

Sağolun hocam. Öyle kavga, dövüş, aksiyon yok ama her hafta gezip tozup atıcam kanala 😀

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

ben genelde sollanacak hızdan bi tık yukarıda seyrediyorum. Yinede öyle bi olay yaşamamak için aynalarla aramızı iyi tutmak lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Size ders olacak bir yorum olmuş,aynı davranışı bir daha yapmazsınız ..Bir de mtnin bu kırmızısı çok hoş

Lava red rengi hocam bi önceki kırmızıdan daha koyu, 2014 kırmızısıyla yanyana durunca daha tatlı duruyor 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar