Yeni Motosiklet alacakların son hali

Honda son zammı dolar 4.28 iken yapmış (9 mayıs 2018). Böyle giderse 5 olunca bir zam daha çakarlar %15 zam yolda diyebiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Almayın zorla mı motosiklet aldırıyorlar ? Bunun bir sonu yok bak bak bak harley davidson ne kadar olmuş falan...

Son düzenleme:
İşte beklediğim yorum ve beklediğim adam. Bakın Koray’a. Feyz alın azıcık. Adam senelerdir motosiklet almıyor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir gün gelecek dolar düşecek biz de istediğimiz motoru alacağız :) dedikten 5-10 yıl sonra bir bakmışız bisiklete biniyoruz 😂😂😂

Almayın zorla mı motosiklet aldırıyorlar ? Bunun bir sonu yok bak bak bak harley davidson ne kadar olmuş falan...

Lan almak isteyip alamıyoruz ne demek almayın alacağız tabi ki bu ülkeye vergi verip hizmet ediyoruz bu ülke bize bu durumu sağlamak zorunda mecbur eğer bu durumu sağlayamıyorsa bizde şikayet ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lan almak isteyip alamıyoruz ne demek almayın alacağız tabi ki bu ülkeye vergi verip hizmet ediyoruz bu ülke bize bu durumu sağlamak zorunda mecbur eğer bu durumu sağlayamıyorsa bizde şikayet ederiz.

ben vergi vermeyin demiyorum sözlerimi niye çarpıtıyorsun.Geçen bir bakanda dedi benim eşim 29tl lik kıyma alıyor dedi.70tl ye alanın kendi problemi dedi.Ben ayağınızı yorganınıza göre uzatın diyorum.Gereksiz borca giripte ondan sonra akşama kadar para yok para yok diye çevrenizdekileri rahatsız etmeyin diye söylüyorum.

Ben muhasebecide çalışıyorum müşteriler her gittimde para yok diye ağlıyorlar sonra gidip lüks araçlar alıyorlar bu ayıp değil mi ?[/QUOTE]Millet halinden memnun sen konuşanlara bakma.Ben sana kaç tane 10-20 tane dairesi olupta akşama kadar ağlayan bir sürü insan sayıyım.

Son düzenleme:
ben vergi vermeyin demiyorum sözlerimi niye çarpıtıyorsun.Geçen bir bakanda dedi benim eşim 29tl lik kıyma alıyor dedi.70tl ye alanın kendi problemi dedi.Ben ayağınızı yorganınıza göre uzatın diyorum.Gereksiz borca giripte ondan sonra akşama kadar para yok para yok diye çevrenizdekileri rahatsız etmeyin diye söylüyorum.

Ben muhasebecide çalışıyorum müşteriler her gittimde para yok diye ağlıyorlar sonra gidip lüks araçlar alıyorlar bu ayıp değil mi ?
Millet halinden memnun sen konuşanlara bakma.Ben sana kaç tane 10-20 tane dairesi olupta akşama kadar ağlayan bir sürü insan sayıyım.[/QUOTE]

Hocam senin zihniyet acayip sıkıntılı herhangi bir açıklama yapmıyorum çünkü beynin eleştirilere saçma savunma yapmak üzere mutasyon geçirmiş ,sadece şunu söyleyeyim satılan bir şey yok ,bak bakalım son 3 ayda kaç tane sıfır araç satilmis,arabasından motosikletine millet sıfır araç almıyor -alamiyor artık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adama bak küfür, hakaret, şuursuzluk diz boyu. Sonra gelmiş seni şikayet edeceğim diyor :)

Bunca söylediğim söze rahmen gülüyorsunya başka bişey söyleyipte ağzımı yormama gerek yok.

Rahmen değil rağmen. Ayrıca mahallede biz senin gibi saldırganları bağırtmaktan zevk alırız. Yoksa hayat nasıl geçecek? Terbiyesizliklerinin yanına kar kalacağını mı sanıyorsun yani? Sen kudur. Ben seni dürtmeye devam ederim. ::pokey::

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Dostum burada herkes sana tek bir olay icin kızgın, devlet bizden daha ne kadar kol gibi vergi alacak?

Bizden aliyor oldugu kol gibi vergiyi gelecekte ulkenin refahi icin yatirim yapiyor mu? Yapmiyorsa ileride halimiz yaman.

Ve emin ol bu diz boyu vergiler ile yatirim falan yapilmiyor ve yarinlarimiz aclik ile gececek, bu yuzden bu durumda ayagini yorganina gore uzatmak bile yetersiz kalacak ileriki zamanlarda.

Dostum burada herkes sana tek bir olay icin kızgın, devlet bizden daha ne kadar kol gibi vergi alacak?

Bizden aliyor oldugu kol gibi vergiyi gelecekte ulkenin refahi icin yatirim yapiyor mu? Yapmiyorsa ileride halimiz yaman.

Ve emin ol bu diz boyu vergiler ile yatirim falan yapilmiyor ve yarinlarimiz aclik ile gececek, bu yuzden bu durumda ayagini yorganina gore uzatmak bile yetersiz kalacak ileriki zamanlarda.

fatih 2023 e emin adımlarla giden geleceği parlak bir ülke göremiyormusun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar