Hem Dertlesme,Hem fikir

Oncelikle selamün aleyküm beni belki taniyan vardir belkide yoktur senelerdir takip ederim,suan yaptığımı sorarsanız askerdeyim yaz geldi hos safagimiz uzun ama insan burda kendini dinliyor,anliyor gene icim kipirdanmaya basladi ruzgarin tadını almak isteyipte o motosiklete binememek gercekten cok zor bu yaz bosa gidicek maalesef benim icin velhasil asil dicegim buradan çıkınca kendime zaman ayirmak ve biraz daha özgür olmak hic olmassa ev is evlilik bandina girmeden 1 ayda olsa kendime tur cizip yapmak istiyorum Ege manisadan baslicam sure zarfim yok onerilere açığım kendi rotami cizdim ama sizinde yorumlarinizla kafamda dahada sekillendiricem ve bunu ybr veya cbf le yapmak istiyorum aceleye gerek olmadan geze geze gidicem askere gelmeden once ybr ile 2 ayda 7-8 K km yaptim tek basima surmeyi cok seviyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Plakaya ne zaman düşüyorsun? Plan program yapma bence yol nereye götürüyorsa oraya git

+1 Abi çık yola, haritayı at elinde, sür nereye çıkarsan... en son bu şekilde bi bursaya gideyim dedim, ordan bi manisa yaptım, valla en son hatırladığım mersindeydim ötesini hatırlamıyorum.

Plakaya ne zaman düşüyorsun? Plan program yapma bence yol nereye götürüyorsa oraya git

Plakaya var daha 240 sayiyorum askerlik nedeniyle hem aracımı hem motosikletimi sattim ama motosikletimi daha çok özledim altta yazayim kabataslak rotami

+1 Abi çık yola, haritayı at elinde, sür nereye çıkarsan... en son bu şekilde bi bursaya gideyim dedim, ordan bi manisa yaptım, valla en son hatırladığım mersindeydim ötesini hatırlamıyorum.

ben balikkesird gittim aydina çeşmeye defalarca gittim yaz boyunca planimda gurcistan a gecmek vardi ama sanirim uzak kalicak biraz kardeşim ya

Manisa
Balikkesir
Canakkele
Tekirdag
İstanbul
İzmit
Zonguldak
Sinop
Ankara
Mersin
Antalya
Mugla
Afyon

Güzergah bu sekilde suanda eklicrgim çıkartacağım olur elbette tavsiye alabilirim muhakkak

bence egeden sahil şeridini takip et akdenize in bi yerden sonrada iç anadoludan dönersin en iyisi plan yapmamak bu yol hoşuma gitti burdan gidiyim de tadı öyle çıkıyor :)

100den düşunce,forumca ıslatmaya gelelim mi?:cherry:

Hayirli tezkere´ler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Hayirli tezkere´ler.

Valla ben gelirim :) dostum geçen kaza yaptığımdan dolayı 5 gün motora binemedim, 5. gün sonunda 8 senelik bakkalımı dövüyordum sinirden, sana Allah kolaylık versin hayırlı tezkereler..

Valla ben gelirim :) dostum geçen kaza yaptığımdan dolayı 5 gün motora binemedim, 5. gün sonunda 8 senelik bakkalımı dövüyordum sinirden, sana Allah kolaylık versin hayırlı tezkereler..

Bakkal Rüstem abinin ne suçu var?

Çok geçmiş olsun üstadım..aman dikkat et,bu meretin şakası olmaz..

bence egeden sahil şeridini takip et akdenize in bi yerden sonrada iç anadoludan dönersin en iyisi plan yapmamak bu yol hoşuma gitti burdan gidiyim de tadı öyle çıkıyor :)

Tersten baslayip akdenize tatil yapa yapa gelmek istiyorum 😀😀yorgunlugumu atayım misali

Hayirli tezkere´ler.

Tessekurler geç geldim biraz ama pisman degilim, buralardayım yahuu sifremi buldim uzaklasmam rüzgardan ve mt ddn 🤣insallah o gunlerdr gelicek

Bende kaza yaptim ceket kask olduğundan bisi olmadı 2 saat muşade altinda kaldim akşama motoruma binip gezdim birakirlirmi bu hastalik yaa 😀😀
Teşekürler kardeşim allah razı olsun

sinop memleketim hamsilos ince burun karakum fener cezaevi asiklar caddesi ada ve manzara....

sinop memleketim hamsilos ince burun karakum fener cezaevi asiklar caddesi ada ve manzara....

Acemilikten devrem orda bilakis onun icin yazdim sinop u gitmessem iyi dileklerini iletir bana biliyorum 😀 Güzel yer diyordu umarım gidip gorebilirim Musait zamanda tam rota km yazip gezilecek tarihi yerleridr not alicam

Şafak karanlık ama geçiyor bir şekilde. Şimdi dönüp bakıyorum 6 sene olmuş askerden geleli.hanım çocuk dizi seyrediyoruz. Evlenmeden yap bir tur,sonra eşin veya sevgilin ile çocuk yapmadan bir daha tur yapın benden sana tavsiye :)

Şafak karanlık ama geçiyor bir şekilde. Şimdi dönüp bakıyorum 6 sene olmuş askerden geleli.hanım çocuk dizi seyrediyoruz. Evlenmeden yap bir tur,sonra eşin veya sevgilin ile çocuk yapmadan bir daha tur yapın benden sana tavsiye :)

oyle bi planda var nasip olursa onuda ilerde gerceklestiricez safak karanlkk ama geciyor dogru 😀

balıkesir cunda çok güzel deniliyor gitmediysen oraya da uğra derim

Balikkesir merkez e gittim oraya gitmedim guzel bi rota cikartmam lazim kendime

İzzet , sağsalim tezkereye kavuşmanı temenni ediyorum. Yolun Bursa'ya düşerse beklerim. Birlikte bir Uludağ tırmanışı ve İskender yapabiliriz.

Tessekur ederim umarim orlardan gecersem uludag cikariz arabamla gelmistim teleferigin oraya kadar sonra iznik golune gitmistim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar