elcik içine wd40 sıkmak?

altın elbiseli adamın wd40 videosunda görmüştüm, kontak ve elciğe wd40 sıkıyordu.

kontak iyi güzel oldu da elcik kafayı yedi kendi kendine boşa dönüyor elcik... gazı alması için elciği iyice sıkmam gerekiyor..

var mıdır bi hal çaresi? sıkmaz olaydım...

Elciğe değil de, gidon üzerindeki kumanda düğmelerine sıkmış olmasın

Wd40 ile dişlerimi bile temizliyorum,artik gülüşlerim daha cesur..

Yahu daha önceki konularda´da yazdim..

Bu sprey ota,moka sıkılmaz.

Contact sprey
Sivi gres
Anti pas
Bu ürunler lavabo bakiminda kullanilmiyor ey ahali....

Her ürünün farkli kullanim amaci vardir.kalkip gidon uzerindeki kontrol butonlarina wd40 sıkılmaz..oraya contact sprey uygulanir.

Neyse artık bundan gayrı dahada anlatmam..

Motosikleti
Forza 250
Wd40 ile dişlerimi bile temizliyorum,artik gülüşlerim daha cesur..

Yahu daha önceki konularda´da yazdim..

Bu sprey ota,moka sıkılmaz.

Contact sprey
Sivi gres
Anti pas
Bu ürunler lavabo bakiminda kullanilmiyor ey ahali....

Her ürünün farkli kullanim amaci vardir.kalkip gidon uzerindeki kontrol butonlarina wd40 sıkılmaz..oraya contact sprey uygulanir.

Neyse artık bundan gayrı dahada anlatmam..

+1

Wd-40 çok toz çeken bir sprey. Genellikle ses yapan yerlere sıkılır , ya da hareketli parçalara sıkılır daha rahat hareket etsin diye.

Mesele benim orta sehpa kapanmıyordu yarıda kalıyordu. Sıktım tam kapanmaya başladı.

Butonlara , elektronik yerlere sıkmanızı tavsiye etmem. Zararı olur mu? Olmaz , ama boşa israf edersiniz.

Elciği söküp yağlanan yerleri peçete ile temizle. Sonra yapıştırıcı sürüp geri tak.

Motosikleti
BWS 100
Elciği çıkar. Asılarak gelecektir. Wd40'lamışsın birde :mrgreen: kolay çıkacaktır. Gaz kolunu ve elciğin için güzelce temizle. Balata spreyi de sıkabilirsin. Temizledikten sonra, yapıştırıcıyı abartmadan kullan. Abartma ki sonra çıkartmak istediğinde kolay çıksın. Japon yapıştırıcı türevlerini kullanma bence. Derby veya tatlı bir silikon işini görebilir.
Kolay gelsin.
Olur böyle şeyler. Fren diskine yağ sıkan bile oluyor.(ben değilim:mrgreen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar