Yurt dışından katılan üyelerimiz

Merhabalar, tam yurt dışı sayılmaz benimkisi, torino ile istanbul arası gidip geliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin pek sevdiği Amerika'dan sevgilerle :)

Ben de Esenler'den katılıyorum. Burası Suriye'den hallice sayılır. Türkler olarak azınlıktayız.

Moba işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Ama periyodik yavru oluyor.Mevsim geçişlerinde biraz duruyor.Bir iki ay önce sattım 25 e yakın.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ben de Esenler'den katılıyorum. Burası Suriye'den hallice sayılır. Türkler olarak azınlıktayız.

Bursa'yı da listeye dahil et.Yakında direk Suriye vilayeti olacak burası da.Bazen sokakta dolaşırken hebele hübele konuşan bir dünya insana rastlıyorum.Kendi kendime "Türkçeyi mi unuttum ben yoksa bunlar farklı dilden konuşuyor?" diyorum.

Bursa'yı da listeye dahil et.Yakında direk Suriye vilayeti olacak burası da.Bazen sokakta dolaşırken hebele hübele konuşan bir dünya insana rastlıyorum.Kendi kendime "Türkçeyi mi unuttum ben yoksa bunlar farklı dilden konuşuyor?" diyorum.

lisede iken mersindeydim. suriye arapçasını anlayabiliyorum, bayağı bir söktüm...

Avustralya'dan forumdaş yokmu yahu , en beyyük hayalim , ya opal , ya dedektörü alıp altun naggıt toplayacan soğan ekmek yiycen , yeri geldimi löküs restoranda hatunla kırmızı tokuşturacan (soora bi uyanyom donda bi parça...):salut:

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Selam bende
Mesai saatlerinde,
Suriye, İran, Özbekistan, Afganistan kazası Topkapıdan
Hafta sonları
Suriye kazası Zeytinburnundanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar