valla hocam bende merak ediyorum ama sinterlimi yarı sinterlimi alıcam ona karar veremedim.sinterli balata baya diski bitiriyormuş o yüzden ona uzağım.yari sinterli balatanın fark ettiriceğini cidden düşünüyorum.90 tl falan ebc marka alırsan bir firma daha var hatırlamıyorum 2 firma gayet iyi balataları var.sadece ön tarafa alıcam arkadan frenden çok memnunum lastikleri bende değiştirdim ön arka frende fark etti zaten.fren hortumu işine girme o kadar gerek yok yani ayrıca pahalı bir aksesuar.yarı sinterli ile şansımı bende denerim 5000km bakımında.satılan her motordaki balatalar organik mi acaba bilen varmı?
Yarı sinterli fark ettiri ama sinterli baya bir fark ettirir. Islak performansı çok çok daha iyidir.
Sinterli balata organik balataya göre çok daha uzun ömürlü olur, dolayısıyla balata masrafını disk masrafına denkleyebilirsiniz. Zaten disk 2 günde bitecek bir şey değil. Sinterli tavsiye ederim.
Çelik fren hortumu tabi artı olabilir ama kaliperlerin hortumu esnetip fark edilir kayıp yaşatacağı kadar güç uygulayabileceğini sanmıyorum
Yarı sinterli fark ettiri ama sinterli baya bir fark ettirir. Islak performansı çok çok daha iyidir.
Sinterli balata organik balataya göre çok daha uzun ömürlü olur, dolayısıyla balata masrafını disk masrafına denkleyebilirsiniz. Zaten disk 2 günde bitecek bir şey değil. Sinterli tavsiye ederim.
Çelik fren hortumu tabi artı olabilir ama kaliperlerin hortumu esnetip fark edilir kayıp yaşatacağı kadar güç uygulayabileceğini sanmıyorum
ben organik balata daha uzun ömürlü diye biliyorum.sinterli çok sert olduğu için hem kendini hemde diski yer.tabi kullanıma göre değişir ben baya bir motor freni kullanan birisiyim ayrıca kombine fren yaparım.yarı yada tam sinterliyle bir deneme yapalım bakalım
Şahsen organik balatalar da ben daha memnun kalıyorum. Ön freni çok daha güzel ve hassas dozajlıya biliyorum