Yağ temizleyici sprey

Arkadaşlar bu gün şöyle motorları çektim benzinliğe mis gibi oldular ikisinide tertemiz yaptım.
Jantlar yağ içindeydi o yüzden shellde satılan yağ sökücü gibi bi sprey vardı ondan aldım ancak jantlara uygularken disklere de değdi biraz acaba zarar verir mi? Frenlemede bi sıkıntı olmadı ikisinde de ama yinede bi sorayım dedim.
Bu arada würth ün zincir yağını aldım sprey olanından umarım doğru yazmışımdır :D Tavsiye eder msiiniz kullananınız var mı?

Würth drylube aldım. İyi de para verdim. 1 kere sıktım. Sonra dedim ki; aga bu benim motora fazla. Sonra bastım yanık yağı bastım yanık yağı.

Çok güzel bir yağdır. Umarım hhs400 mü ne var onu almamışsınızdır. Onu zincir atıyomuş üzerinden öyle okudum hep.

Würth drylube aldım. İyi de para verdim. 1 kere sıktım. Sonra dedim ki; aga bu benim motora fazla. Sonra bastım yanık yağı bastım yanık yağı.

Çok güzel bir yağdır. Umarım hhs400 mü ne var onu almamışsınızdır. Onu zincir atıyomuş üzerinden öyle okudum hep.

hhs drylube yazıyor üzerinde

Bundan TIKLA

Son düzenleme:
Bende Würth yağını aldım ama biraz çabuk bitiyor gibime geldi.En fazla 2-3 sıkım dayandı.

Bende Würth yağını aldım ama biraz çabuk bitiyor gibime geldi.En fazla 2-3 sıkım dayandı.

2 motora da bol bol sıktım daha bi 2 kere daha yağlar gibi belki daha fazla emin değilim.
Ama ben zinciri tamamen temizlemiştim o yüzden çok sıktım yağı.

Ben 35 e aldım fiyatı uygun bence. En azından zincirden ucuz :D

Yağ temizlemek için motul c1 kullanıyordum. Müthiş yağ söküyor. Ama elinize bi alınca zincir, ayaklık, zincir muhafaza falan derken koskoca spreyin yarısını harcıyordum. Maddi açıdan baktım çökecek bu iş, gazyağına döndüm. Memnunum. 3 litresini 20 tl den daha ucuza almıştım. Motoru yıkarken yağ gördüğüm heryere yağdırıyorum resmen. 10 yıkama/yağlama yapmışımdır daha yarım litresi bitmedi. Satın alması da artık öyle elinde bidonla, satan benzinlik bulma, bulunca rica minnet doldurtma falan değil. İnternetten ver siparişi mis gibi paketlenmiş şekilde 2 günde elinde. Tabi ki disklere sıkmamamk lazım.

Gaz yağı candır.
Ama benzin 6 lirayı geçti, o ne kadar oldu bilemiyorum.
Ama yine de candır.

motor, jant, lastik olmayan aksamlarda (oringli zincirlerde tavsiye edilmiyor) yağ sökmede balata temizleyici kullanan da var, hem ucuz hemde güzel iş görüyor.
zincirlerde gaz yağı ile temizlik yaptıktan sonra, bir fırça ile 40w, 50w gibi kalın yağ ile yağlamak hem ucuz hem iyi iş görüyor.

Balatalara yağ geldiyse balata spreyiyle temizleyebilirsin, zincir yağına gelecek olursak würthün kuru zincir yağlama zıkkımı bir boka yaramaz, zincir yağıyla alakası yok, sadece yapışkanlığı çok iyi ama yağlamasını hiç beğenmedim ben ayrıca zincir acayip sesli çalışıyor. Würthün en iyi yağı hhs 2000 ama buda çok fazla sıçratıyor :queen: şimdi motul c4 aldım birde bunu denicem :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar