Efsane Artvin Virajları

Cumartesi günü artvine çıktım önceden de gitmiştim birçok kere ama motorla ilk defa gittim yollar süperdi, özellikle barajdan sonraki yollar tam motor sürmelik, lastikler iyi olmadığından tam anlamıyla viraj yapamadık :) ama çok keyifliydi izlemek isteyen arkadaşlar için;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yollar çok güzel duruyor valla içim eridi :)

Manzara da keza çok güzel elinize sağlık.

Artvin efsane çok güzel doğal bir yer.

Ancak dikkatimi çekti sanki bir kaç kere viraj içinde gaz açıp kapadın. Düşük hızda tehlikeli olmaya bilir ama bunu kesinlikle yapmamaya çalış. Alışkanlık olabilir ve yapmaman gereken bir yerde gaz ile oynayabilirsin.

Artvin efsane çok güzel doğal bir yer.

Ancak dikkatimi çekti sanki bir kaç kere viraj içinde gaz açıp kapadın. Düşük hızda tehlikeli olmaya bilir ama bunu kesinlikle yapmamaya çalış. Alışkanlık olabilir ve yapmaman gereken bir yerde gaz ile oynayabilirsin.

Doğrudur bazı yerlerde çok açıldım çizgiyi kaçırdım. Yalnız iyi viraj yapan biri icin birebir

çok güzel bir video olmuş; gözümüz yeşillik gördü. Paylaşım için teşekkürler.

karadenizi de yollarını da çılgın mizaçlı insanını da seviyorum ne diyeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cumartesi günü artvine çıktım önceden de gitmiştim birçok kere ama motorla ilk defa gittim yollar süperdi, özellikle barajdan sonraki yollar tam motor sürmelik, lastikler iyi olmadığından tam anlamıyla viraj yapamadık :) ama çok keyifliydi izlemek isteyen arkadaşlar için;

http://www.youtube.com/watch?reload=9&v=K1828pMq27g&feature=youtu.be

Video da 9.49 da kamyon senin şeridinin yarısını kaplıyor virajda
Allah korusun eğer hızlı olsaydın şeridinin ortasında gitseydin muhtemelen ölmüştün

Böyle öküz tır kamyon şoförlerinden ehliyetini alacaksın

Video da 9.49 da kamyon senin şeridinin yarısını kaplıyor virajda
Allah korusun eğer hızlı olsaydın şeridinin ortasında gitseydin muhtemelen ölmüştün

Böyle öküz tır kamyon şoförlerinden ehliyetini alacaksın

Malesef öyle, sorsan bir de kamyoncular tecrübeli oluyor hiçbiri şoförlüğüne şey sürdürmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar