Ben olsam 500 lirayi direk sharptan ve diger testlerden yuksek puanlamalarla gecen Mt gibi bir marka bulur direk kaska basardım,tabi ozan abi daha tecrubeli,ben ekipman konusunda nekadar arastirma yapip alsamda henuz motorsiklet surmuyorum sadece fikrimi belirttim
dediğin gibide olabilir 350tl ye aldım ben geçen ay yazlık montumu dizlik mutlaka alsın derim eldiveni sonraya bıraksada olur zaten yazın pek takıcağını sanmıyorum
Eldiveni soğuktan korusun diye takıyorsunuz galiba?
yazın ben kullanmıyorum eldiven arkadaş kullansın düşme anında eller çok zarar görüyor ki kolum alçıda zaten bileğimde ve elimde çatlaklar var lakin yine takmıycam eldiven
En güzelini yapıyorsun :cat:
Sorunun cevabı ise maalesef 1000 liraya ekipman dizilemiyor. Sadece kask, mont ve eldiven almakla bitmiyor. Düştüğüm zaman(bir yere çarpmamak kaydıyla) minimum zararla kurtarmak için pantolon ve bot şart.
Tecrübeyle sabit.
şimdi arkadaşın 1000 lirası var motora binmesin vazgeçsin bu sevdadan söylediğin bumu yani
bence 1000 liraya en az zararla kurtulucağı ekipmanı söylersen faydan olur dizen diziyor ben dizdim oldu pantolonda kullanmıyorum yerine 100 liraya dizlik aldım
Ozan kardeş,tartışmaya hiç gerek yok,bırak kim hangi ekipmanı alırsa alsın ister şortla ister tulumla binsin..zamanında forumda bu ekipman olayının kavgasını çok yaptım..inan klavyeni yorduğuna değmez...:cat:
şimdi arkadaşın 1000 lirası var motora binmesin vazgeçsin bu sevdadan söylediğin bumu yani
bence 1000 liraya en az zararla kurtulucağı ekipmanı söylersen faydan olur dizen diziyor ben dizdim oldu pantolonda kullanmıyorum yerine 100 liraya dizlik aldım
Pantolon bi dizi mi koruyor başkan?
Haklısınız hocam arkadaşlar güvenliği çok düşünüyor ama money az kalınca birşey eksik kalıyor.1000 liraya bu kadar oluyor siz dizin hocam 1000 liraya nasıl diziyorsunuz merak ettim ben diziyim hepsini tam takır 2000 bin lirayı gözden çıkarsın o zaman yoksa ne yapıcak adam bende biliyorum pantolon almayı o an durumum elvermeyip dizlik alarak yetindim sadece arkadaşın durumuda buna benziyor 1000 liraya
çıkartın o halde bir liste
kask
eldiven
pantolon
mont
bot
hepsinin en dandiğini alsa 1000 lirayı geçiyor ben daha yazmıyorum siz arkadaşı doğru yönlendirin