Siz bayağı uzun yol yapmışsınız
Keşke vaktim olsaydı bende dolaşsaydım ama bugünlerde evi bile zor görüyorum. Sadece öğlen aralarında sürmeye fırsatım oluyor.
Bizim işyerinin sahası içinde her birisi 1km civarında olan 10 tane kadar yol var ve bu yollar birbirini dama çizgileri gibi kesiyor. Çok güzel rodaj yapıyorum bu yollarda; tam kitabında yazdığı gibi oluyor
Henüz 2 defa işyeri dışına çıkabildim motorla malesef.
Uzun yol sayılabilir belki ama hız yapılamayan uzun yol diyeyim. Ben Sahilyolu ve darlık yoluna gittim 2 kez ve bu gidişleri üst hız 75 - 80 olarak yaptım sık sık yavaşlayarak vites değiştirerek molalar vererek. Zaten sahilde de sık sık ışıklar var devamlı vitesler büyüyüp küçülüyor frenaj v.s. tam rodaj parkuru. Ama bugün binerim derken yağış geldi, hesabım Cuma rodaj bakımına gitmekti ama sanırım Cumaya 500 km yi tamamlayamayacağım. Çünkü stok lastiklerle ve motor rodajda iken sağanak yağmurda sürmeye niyetim yok.
Benim acelem var, çünkü işe git gele kullanıyorum motoru ve iş arkadaşım izne gidecek ramazanda bu sebeple işe motorla gitmem şart, ondan çabuk bakıma girmek istemem. Sizin öyle bir derdiniz yoksa keyfini çıkarın acele etmeyin.