- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar aynı anda hem cc hem model yükseltme imkanınız yok ise motosiklet değiştirirken önemli olan CC yükseltme mi yoksa model yükseltme mi? sizce hangisi önemli?
Abi seni tanıdığım kadarı ile konuşuyorum. Sürüş tarzın çok sakin. Cbf600 bile senin tarzına göre gereksiz güçlü. Bu durumda model yükseltmeyi düşünmen daha mantıklı geliyor bana. Yine de karar senin.
Bir dominar 400 senin isteklerine ve sürüş tarzına gider gibi geliyor bana.
Hem arada alır bende sürerim :queen:
Ben abartiyor olabilirim ama mt09 ayrı bir dünya mt07 ile kıyas kabul etmez bence ,dipnot (50 kusur km 07 aynı km de 09 kullandim ,uzun uzun incelemedim yani,ybrden sonra ikiside başta baya zorladı biraz ama 07 ,09 kadar agresif değildi )Bindiğiniz motosikletin tarzıyla felanda çok alakalı bu durum. Kendimden pay biçersem bi ara mt09 düşündüm ama mt07ile kaç kez 200+ hız yaptım ki.. Naked için cc yükseltme anlamsız geldi bana. Modelide iyi, gittim egzoz aldım.
Bi r25im olsa bi an önce r6 ya geçmek isterdim ama r6 olsa r1 yerine model yükseltme düşünürdüm.
Aynı motorun 3-5 yıl daha genç jenerasyonunu almak bence model takıntısıdır.
Ben abartiyor olabilirim ama mt09 ayrı bir dünya mt07 ile kıyas kabul etmez bence ,dipnot (50 kusur km 07 aynı km de 09 kullandim ,uzun uzun incelemedim yani,ybrden sonra ikiside başta baya zorladı biraz ama 07 ,09 kadar agresif değildi )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Dusuk cc kullaniyorsaniz tabiki CC yükseltmek ben ybr kullanıyorum para biriktiriyorum mt25 veya cb250 düşünüyorum ama 250 CC kullanıyor olsaydım uzun süreler değiştiremezdim heralde
2005 CBF 600 kullanıyorum yine bu modellerde CBF 1000 mi yoksa DL 650 mi alayım kararsız kaldım yada CBF 600 ün daha yeni modelleri 2009 - 2010 mu tercih etmeliyim :silent:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
haklısın ama yeni çıkan modellerde eski modellerde olmayan ekipmanlar olyor mesela bende abs firen sistemi var 3-4 yıl genç jenarasyonunda kombo abs var gibi