Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
35 yıllık motor sürerim ilk bakışta anlayanını henüz görmedim bulursanız iletişim bilgilerini alıp buraya yazın. Bizde motor alacağımız zaman arkadaşı ararız.
Teknik oto sanayi bana yakın aksam donerken bakabilirim. Ancak kimse bakarak motoru tam anlayamaz. Ancak sahininin ikircikli konusmasi guvenilmez tutumları , Motorun saginin solunun hor kullanilmis olmasi gibi etkenler fikir verebilir. Bakarım eger agir kusurlu problemli ise size soylerim gelemzsiniz bosuna. Ama hata gorememem motorun iyi oldugu manasına gelmez.
Eger motor inceletmeye deger ise gelirsiniz burada bir servisde checkup yaptırırsınız ve motoru alırsınız
Bana [email protected] a yazabilirsin
google de yamaha servislerini arat en yakın servisten telefon ile durumu anlat randevu al, servise öyle gidin, kontrolünü servisinde yaptır, usta falan tanımadığın adama güven olmaz , biraz cebinden para çıkar ama sonra ağlamaktan iyidir.