akrapovic çok tatlı, m4 ve tiger yanına yaklaşamaz. Sabahtan beri geziyorum ara gazı vere verekesinlikle akrapovic bence
Evet ben 2. el aldım uyguna geldi bi nebze, sıfırı şu an 4,5dan aşşağı yok.Bende istiyorum bir çift akrapovic ama çok pahalı beaaa :queen:
Bende istiyorum bir çift akrapovic ama çok pahalı beaaa :queen:
Reis,senin motor 4 girtlak
Arkadaşin aldiği egzozu 2X le çarp..r:
Aynen hocam taktım akrepi, banada herkes çift silindir ne yapsan tad alamazsın vsvs diyordu. Taaa ki akrepi takana kadar, Müthiş tatlı bi ses var, görüntüde mikemmel. Susturucuyu çıkarınca ateş atıyo bideAkrep mi taktın makineye? Geçende demiştim Akrep varsa tak yoksa bulaşma dieAbi çok tatlı akrep'ler. Yoshimura ama daha güzel sanki :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Yaw bende Dominar'a egzoz arıyorum. Hem çok yer kaplıyor hemde ağır. Keşke bunada bişeyler bulunabilse. Cidden egzoz istiyor alet. Tek silindir kulak sever diyorsanız. Benena. Bende istiyrem :queen:

Aynen hocam taktım akrepi, banada herkes çift silindir ne yapsan tad alamazsın vsvs diyordu. Taaa ki akrepi takana kadar, Müthiş tatlı bi ses var, görüntüde mikemmel. Susturucuyu çıkarınca ateş atıyo bide
[url]https://i.resimyukle.xyz/N6R1V2.jpg[/url]
Hayır Tiger da hoşuma gidiyordu, M4 kullandım çok yırtık bi sesi vardı. Tiger daha tok daha az ama tatlı sesliydi. Tigerı şiddetle tavsiye ederim çünki satıcıları müthiş insanlar.Hocam tiger kullanırken çok rahatsız ediyor muydu seni? Bende CBR'a takmayı planlıyorum da.
Sağdaki,doberman kırmasımı??köpek baya iyi duruyor:cat:
Yaw bu adam MT-07 ile çok uğraşıyor. Dayanamayıp bir şekil alacağım. Sonra kendime küfür edeceğim Daha 4500km'deki Dominar'ı verdin die ama trafikte ateş ediyor aletler. Polis konvoyunun yol verdiğine şahit oldum AKREP'li MT-07'ye.
Dominar'a uygun egzoz bulunmaz mıdır kine?
valla hocam ben yeni motorcuyum o yüzden bir tık fazla uğraşıyorum sanırım daha ağustos ayında 1 yaşında olucak motosiklet hayatımBaşka egzozlarda test ettim biliyosun 2side orjinal egzozdu ama evelsi gün motosikletçide kol çıkarmış bi cbr250 gördüm, sebebi replica egzozmuş. Bu akreplerin uygunluk belgesi felan var mt07 ye özel üretilmiş, ha akreple motor bağlatanda var ülkemizde uygunluk belgesi felan anlamıyorlar ama olsun içim rahat binerim.