MOTOSİKLET 2. EL ALICI BİLGİLENDİRME

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR UZUN BİR SÜREDİR SAHİBİNDEN.COM vb SİTELERDEN MOTOSİKLEK ARAŞTIRIYORUM BUGÜNE KADAR 20 KİŞİYLE ANLAŞTIM FAKAT SONUNU GETİREMEDİK SEBEBİ İSE İNSANLARIN BU KADAR DÜZENBAZ VE GÜVENİLMEZ OLMASI FARKLI BİR ŞEHİRDE MOTOSİKLET BAKIYORSUN GİDİP BAKTIĞINDA TELEFONDA SÖYLENİLENLERLE (ALAKASI BİLE OLMAYAN)ARAÇLARLA KARŞILAŞIYORUZ.ARTIK İNSANLARI KANDIRMAYIN HADİ İNSANLARIN CANINI VE BİRİKİMLERİNİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ BARİ ALLAHTAN KORKUN! BU KONUDA MADURİYETİMİ DİLE GETİRMEK İSTEDİM HERKES ÇOK DİKKATLİ OLSUN BU BİR RİCA VE ÖNERİDİR.

Motorcunun motorcuyu düdüklemesi vakası bu tabi motorcu olmayanlarda satıyor onlar ayrı geçiriyor.

Alacağiniz araç şehir dışında ise,

Saticidan guncel resim gondermesini isteyin,hatta mumkunse whatsapp uzerinden goruntulu goruserek motoru calistirip sesini duymayi talep edin,telefon diyaloğunu iyi kurmanizi ve karşi tarafin konuşma şeklini iyi analiz etmenizi öneririm,en azindan km´ler tepip zaman ve maddi kayip yaşamazsiniz.

Motorunu neden satiyorsun üstad?gayet temiz ve düzgun.

1. İlçe içinde gereksiz tartışmalar vb durumlar , (bu aralar aşırı agresiflikim üstümde , Yüce Allah'a sığınırım , elimden bi hal çıkmasın , yahut tersi olabilir diye ayet-el kursi.. neyse)

2. Bi olta/balık hobim vardı , sonarlı hurda tekneler bile balıkların.. tatlı su avlak yerimiz yasak ilan edildi..(haklı sebeblerden , tenkit etmiyorum)

3. Motosiklet'te orta/yüksek hacimde artık zincir yağlamak germek artçıya uydurmak istemiyorum, nasib olursa evvela bi bızdık cub ilçe için yeter bile, tekrar rainbow, ilerde kısmetse şaftlı , yoksa olmasın vesselam.

4. Birazda nakit ihtiyacı hasıl oldu .

Vazyet budur.

1. İlçe içinde gereksiz tartışmalar vb durumlar , (bu aralar aşırı agresiflikim üstümde , Yüce Allah'a sığınırım , elimden bi hal çıkmasın , yahut tersi olabilir diye ayet-el kursi.. neyse)

2. Bi olta/balık hobim vardı , sonarlı hurda tekneler bile balıkların.. tatlı su avlak yerimiz yasak ilan edildi..(haklı sebeblerden , tenkit etmiyorum)

3. Motosiklet'te orta/yüksek hacimde artık zincir yağlamak germek artçıya uydurmak istemiyorum, nasib olursa evvela bi bızdık cub ilçe için yeter bile, tekrar rainbow, ilerde kısmetse şaftlı , yoksa olmasın vesselam.

4. Birazda nakit ihtiyacı hasıl oldu .

Vazyet budur.

Anladim üstad,sağlik olsun,buyuk makinanin derdide buyuk olur derler..

Beyaz renk piyasada pek nadir,hayirli musteriler denk gelsin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Karter,motor,orta sehpa korumalari vb.dolu motor.

Bunu alip afrika´ya dogru sureceksin enduronun kralidir tenere..

Soluksuz km´ler yap,gram yağ ve su eksiltmez.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Güneşten öyle çıkmıştır. O motor griydi. 😊

Bunun sadece motosiklet ile sınırlı olduğunu düşünüyorsanız yaniliyorsunuz , sırf bu yüzden sıfır araba almak zorunda kaldım hâlâ kredisini ödüyorum. Yetkili servis bile kazık atmaya çalışıyor ekindeki 2.el aracı satarken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar