Biraz motoru takip edip birazda motor bilgimden faydalanarak benzin pompasından olduğunu farkettim (il başta kadıköyde piaggio servisi kadir usta sorunu söylememle direk benzin pompası dedi) orjinal pompa gene faiş fiyatlı olunca yanlızca motorunu bulup takmasıyla beraber 200tl gibi bir fiyata mal ettim ve birdaha sorun yaşamadım.
Birde hep city grip lastik kullandım. basınçlar ön 34 arka 36 olarak hava basmamı söyledi Michelin yetkilileri. Tekrar tekrar sormama rağmen bir kaç ayrı servistende aynı bilgiyi aldım. lastik basıncı 30 lara düştüğünde gerçektende arkası hep kayıyor hissayıtı veriyor. basınçları 36 yapınca çok daha iyi yol tutuyor ve çok daha güven veriyor.
Motordan genel anlamda çok memnunum günlük ortalama 100km yol yapıyorum biraz km yükseldiği için satmak istiyorum fakat yerine ne alsam bir türlü bilemiyorum. Düşük km de gene xcity alıcam gibi

. Motorun dengesi mükemmel virajı çok iyi çekiş ve gidişi çok güzel. Frende özellikle lastik kitlese bile dengesini kaybetmiyor ve çok rahat bir şekilde bas çekle toparlayabiliyorsun.[/QUOTE]
1- benzin pompasindan ziyade size benzin göstergesiyle ilgili sormak istiyorum. bendekinde 95 - 100 km civari gittikten sonra ibre dusmeye başlıyor ve gozle gorulur sekilde düşüyor sizinki de boyle mi? (hava ve debriyaj filtrelerini yarin degistircem degismesi gerekiyor)
2- ben kitapçıkta yazan degerleri yaptim on 25 arka 28 basinc ama su lastik diye belirtilmiyordu bende de ctiy grip var tam olarak olmasi gereken nedir sizce on ve arkanin. gecen gün saglam bir kaza atlattim yol kaygan zaten ve bu motorumun lastiklerine de pek guvenemiyorum fazla lakin tam ondeki arabaya carptim derken fren sık ve bırak yaparak 1 2 kere son anda toparladım yani burda basincin dusuk olması mi frenlemeyi daha saglam ve kaydirmadan yapar yoksa basinc fazla olunca mi?