hoş bulduk arkadaşlar, motora yeni başlayacak dostlarımız için planlarım var. motosiklet sahibi olmak artık çok kolay olacak.
Ben fark etmiştim zaten.bu @jetFadıl hesabı benim arkadaşlar. admin durumu çakmasın diye ip adresini değiştirerek giriş yapıyordum hihihih hahahal:
şikayet etmeyin böyle kalsın bu hesap, bu konuya girip bakan olmaz zaten. görmez moderatörler falan. ellemeyin kalsın
edit: aslında cezanın bitmesini bekliyordum ama misafirlere "gündem ve siyaset" bölümü kapalıydı ve bende orayı okumak için böyle bir yola başvurdum.
adminlerden ve moderatörlerden bu durum için özür diliyorum. niçin böyle bir şey yaptığımı biliyorlar ve onların emeğine saygım var. forum yönetimini zora sokmak isteyeceğim son şeylerdendir.
anlayışları için teşekkür ediyorum.
fatih beylikdüzünden fazla uzaklaşamamışsın asya yakasından bir yer yazaydın bari:cherry:
Anadolu yakası değilmiydi hocam :queen:
esenyurtta oturuyorum ama bu hesabımda "beylikdüzü" yazıyor çünkü, çünküsü yokaslında ev büyükçekmece'de
büyükçekmece ilçesinin kumburgaz semtinde ikamet ediyorum.
beylikdüzü benim çalıştığım şantiyenin yeri, esenyurt ise geçici olarak 5 aydır oturduğum fakat bu pazar günü tekrar ayrılacağım yer.
esenyurt bir tanedir, bir gelen bir daha uğramak istemez öyle söyleyeyim.