- Konu Yazar
Yazın motosikletimle gezme amaçlı toplamda 2000 km uzun yola gideceğim. Kamp yapmayı ve çadırda kalmayı seviyorum fakat sürüngenler ve birtakım böcekler beni rahatsız edebiliyor. Bunun yanında eşyalarımı motosiklete kolayca sığdırabileceğimi sanmıyorum. Sığdırsam bile bir yerde mola verdiğim zaman sağa sola bağlı olan şeylerin çalınma riskini minimuma indirmek istiyorum. O yüzden motosikletimin arkasına küçük ve kompakt bir römork yapmayı düşünüyorum. İçine eşyalarımı koyacağım. Römork, genişleyip kocaman bir hale gelebilecek. Çadırımı da üzerine kuracağım. Römorkun çizimlerini yaptım. Tek tekeri olacak ve genişlememiş boyutu gayet ufak olacak. Yolda savrulma ve fren mesafesi mutlaka artacak bunu ben de biliyorum. Fakat yüksek süratli bir motosiklete sahip değilim (şuan 150cc) ve gücü çok yüksek bir motosiklet almayı da düşunmuyorum. Ayrıca aracın üstünde yük taşımak, çekerek taşımaktan daha fazla motoru yorar o yüzden bir avantajı daha olacak.
Tek sorunum şu; polis amcalar yolda sıkıntı yapar mı? Çünkü motosikletin arkasına ufak bir mekanizma yapacağım. Bunu işlettirmem gerekir mi?
Tek sorunum şu; polis amcalar yolda sıkıntı yapar mı? Çünkü motosikletin arkasına ufak bir mekanizma yapacağım. Bunu işlettirmem gerekir mi?