MOTOR GARAJI

noz

Sevgili motorseverler,Antalya da asma katlı bir işyerim var.Üst katı ofis olarak kendim kullanıyorum.Alt alan boş olduğundan motor garajı olarak değerlendirmek akla yatkın olurmu? Günlük değil ama haftalık ve uzun vadeli olarak motosikletlere park imkanı sağlayabilirim.Düz ayak giriş çıkışı kolay ve merkezi yerde.Üstelik tertemiz ve kuru.Fikirleriniz nelerdir,ücret ne olmalıdır gibi konuyla ilgili fikirlerinizi bekliyorum....

noz

İş yeri sağlam ve emniyetli .Ayrıca kamera ve alarm sistemi mevcut.Gerekirse iş yeri hırsızlık sigortasıda yaptırılabilir.En azından her yerden emin. Motoru banka kasasına koymuyorsanız daha emin yer yok. Sizce daha uygun yer nasıl olabilir?

Motosikleti
Ns200
Ticari bir iş yapacaksınız. Otopark olarak fatura kesmeniz gerekir. Kesmeyecekseniz iş yerine yapacağınız hiçbir sigorta orada başkasına ait araçlara gelen zararları karşılamaz. Otopark sorumluluk sigortası için şahısa poliçe yapıyorlar mı bilmiyorum, sigorta şirketleri ile görüşmeniz lazım. İstanbulda aylık otopark ücretleri 100Tl civarı benim bildiğim. Motoruna göre fiyat veriyorlar galiba. Siz de o şekilde yapabilirsiniz. Sonuçta pahalı bir motosiklet için aldığınız risk daha fazla.

Ticari bir iş yapacaksınız. Otopark olarak fatura kesmeniz gerekir. Kesmeyecekseniz iş yerine yapacağınız hiçbir sigorta orada başkasına ait araçlara gelen zararları karşılamaz. Otopark sorumluluk sigortası için şahısa poliçe yapıyorlar mı bilmiyorum, sigorta şirketleri ile görüşmeniz lazım. İstanbulda aylık otopark ücretleri 100Tl civarı benim bildiğim. Motoruna göre fiyat veriyorlar galiba. Siz de o şekilde yapabilirsiniz. Sonuçta pahalı bir motosiklet için aldığınız risk daha fazla.

sigorta kapsamına bakmak lazım. o an bulunan motorlar misafir motoru da olabilir, ben sadece sizin eşyaların zararını karşıların, misafirin zararını karşılamam diyemez sigorta şirketi.

Motosikleti
Ns200
sigorta kapsamına bakmak lazım. o an bulunan motorlar misafir motoru da olabilir, ben sadece sizin eşyaların zararını karşıların, misafirin zararını karşılamam diyemez sigorta şirketi.

Sigorta şirketinden bahsediyoruz :) derler. Hatta oranın ticari amaçla kullanılıp kullanılmadığını da ciddi anlamda araştırırlar. Sigortadan para almak kolay değil.

Atacagin tas urkütecegin kurbagaya degmez. Benim de su anda alti garaj ustu ofis kucuk bir isyerim var. Tek basima mutlu ve mesudum

Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsin.

Kasaya koymuyorsan daha güvenilir bir yer yok demişsin ama içerideki tüm motorların sorumluluğunun sana ait olacağı gerçeğini kaçırıyorsun.

Senin denemek istediğin iş aslında otoparkçılık değil, sigortacılık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar