MT 25 20.000 BAKIMI

Öncelikle 2 ay öne MT-25 motorumu almış bulundum.Hem bu vesileyle artık bi motosiklet sahibi olduğumu duyurmuş olayım :) Hemde bi kaç soru sormak istedim:) 20 bin bakımına yamaha bayisi 600 TL çekti , sizce normal mi ? Değişen parçaların listesine baktığımda 300 tl gibi bişey çıkıyor.Eğer extra bi parça değişmesi gerekirsede fiyata ekleniceği,böylelikle tahminen 1000 tl yi geçebiliceğini düşünüyorum.Sizce malzemeleri kendim alıp, işi bilen bi ustada daha uygunamı yaptırmalımıyım?Şimdiden sağolun.

Japon alıyorsun ucuz mu olacaktı ?
En fazla işçilik fiyatı düşer (oda çok düşmez büyük ihtimalle). Bir de garantisi var ise başka ustada yaptırma.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hayırlı olsun, neler değişiyor yazmamışsınız, mt07 nin 2.7lt ipone yağ, yağ filtresi , 2x buji , hava filtresi, fren hidrolikleri, radyatör suyu 450tl ye temin ettim. 150de işçilik 600e patladı..

Son düzenleme:
250cc için çok para bence.
Arkadaşın R25 ine beraber bakım yapıyoruz yağ, yağ filtresi, hava filtresi gibi malzemeleri dışarıdan alıyor Max 200tl maliyeti oluyor.

Çok. Yağ-hava filtreleri, yağ ve buji değişecek en fazla, başka bir şey yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
adını tam hatırlamıyorum ama silindirleri tekrar düzenleyen bir işlem vardı onu yamahada dışında yaptıramazsınız diye biliyorum.o yüzden öyle bir fiyat çıkmıştır 300 350 standart bakım tutsa 150 falanda buna alsalar işçilikle 600ü geçirirler.çok ama normal demek zorundayım.bu işlemleri yapan usta varsa onada gidebilirsin ama 20k bakımı için profesyönel servisin bakması daha iyi olucaktır diye düşünüyorum.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
adını tam hatırlamıyorum ama silindirleri tekrar düzenleyen bir işlem vardı onu yamahada dışında yaptıramazsınız diye biliyorum.o yüzden öyle bir fiyat çıkmıştır 300 350 standart bakım tutsa 150 falanda buna alsalar işçilikle 600ü geçirirler.çok ama normal demek zorundayım.bu işlemleri yapan usta varsa onada gidebilirsin ama 20k bakımı için profesyönel servisin bakması daha iyi olucaktır diye düşünüyorum.

Subap ayarı 40000 km'de bir olarak gözüküyor.
Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji ve gidon rulmanları değişiyor kılavuza göre. Gidon rulmanını gerçekten değiştireceklerse 600TL mantıklı olabilir, uzun iş çünkü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abooo. 25 tlye yağ değiştiriyor 10 tl ye hava filitresi alıyorum. tene değen rüzgar aynı :D

20 bin kilometrede gidon rulmanı değiştirecek servis sizi söğüşlüyordur, kaçın

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar