Herkese selam,
Nikelaj kaplamalı parçaları nasıl koruyor ve temizliyorsunuz? Biraz bahsedebilir misiniz? Teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba,
FI ışığım kırmızı yanmaya başladı, hata kodunda 10-1-1-8-10 okuyorum (0118 oluyor sanırım) . WTS circuit high voltage or open yazıyor.
bilgisi olan var mıdır ? Ayrıca motorum buji piposu çatlaması sorunundaki gibi silindirler boğuk çalışıyor ve 90'ı geçemiyorum. ben hertürlü bujileri ve pipoları değiştireceğim. belki bununla ilgilidir.
Selamlar,
Herkese yorumlar için teşekkürler, ilandaki motoru yakından gördüm. İşin gerçeği bir hayli bakımsız gözüktü ve çok içime sinmedi.
Arayışa devam...
Ama sanırım çin almamaya karar vermiş durumdayım.
Arkadaşlar merhaba,
FI ışığım kırmızı yanmaya başladı, hata kodunda 10-1-1-8-10 okuyorum (0118 oluyor sanırım) . WTS circuit high voltage or open yazıyor.
bilgisi olan var mıdır ? Ayrıca motorum buji piposu çatlaması sorunundaki gibi silindirler boğuk çalışıyor ve 90'ı geçemiyorum. ben hertürlü bujileri ve pipoları değiştireceğim. belki bununla ilgilidir.
Arkadaşlar merhaba benimde ara sıra FI ışığım yanıyor, motor soğuyunca sönüyor. hata kodum 10-1-7-1,10-1-7-1 diye yanıyor. hatayı bulamadım sizin bir bilginiz var mı acaba. hata ışığı yanınca motorun performansında bir sorun olmuyor.
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum İranlı bir motosiklet sürücüsüyüm bir 2011 gv250 kullanıyorum arka lastik için ne tavsiye edersiniz?
Cevaplarız için teşekkür ederim
Arkadaşlar herkese selamlar,
Benim çok sinir bozucu bir problemim var. Benzin pompasının altındaki küçük ince plastik borunun kırılması sebebiyle sürekli benzin akıtıyor. 5-6 ay önce ustam onun yerine metal bir parça yerleştirip düzeltmişti ama sorun yeniden başladı. Bu seferde uygun yollu yapalım dedim ilaçladı falan ama 1 ay olmadan yine aynısı oldu.
Parça şu,
http://www.motoranyp.com/urun_91837_big.png
209 USD fiyat biçmişler.. Motopit'te ise 580 tl. Benim şu an için bu miktarı karşılayabilecek durumum olmadığından sizlere başka bir çözüm yolu bulabilir miyim diye sormak istedim. 1 haftadır kullanamıyorum motoru çalıştırdığım gibi şakır şakır benzin damlıyor deponun altından.![]()
Ne yapıcam ben var mı fikri olan? Bir de şu alttaki küçük plastik yer yüzünden komple tüm parçayı almak zorunda olmakta canımı sıkıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Motopit'te de dolarla birlikte 1000 TL olmuş. 1 ay önce 580 tl idi. Hah...