- Motosikleti
- Ns200
Sanki benim motorda olan olaya benziyor hocam. Durduğu yerde gaz verip verip bırakın ve direksiyonu da sağa sola çevirin bakalım yapacak mı? Yaparsa kuvvetle muhtemel o kablolar ile alakalı olabilir. Bende de direksiyonu sağa doğru kırıp gaz verince stop etme eğilimine gidiyordu yada kesiklik yapıyor diyordu Birol usta. Sonra kabloları kontrol ettiğinde dediğin gibi kibrit kutusunun yarısı kadar büyüklükte bir kutucuk var. Oraya giren kablo herhalde kısa devre yada temassızlık yapıyordu. Orayı bantlayınca hiç bir sorun kalmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Bu arada 1140 km oldu ve bugün yakıt aldım ve sin durum buhafiften 90-105 km hız aralığında kullanmaya başladım.
[url]https://i.hizliresim.com/VrdqbZ.png[/url]
Bu hesabın tamamı uzun yol mu. Benim şehir içi dur kalk 450km oldu tahminim 500de biter benzin. 500kmye 150TL . 100kmde 5 lt. o da kmde 30kuruş falan yakıyor. İlk depo çok çabuk bitti ama 3ncü depo bereketli çıktı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Bu arada bacaklarınıza sıcaklık geliyor mu. Benim motor artçılı 20-30dkdan sonra bacaklarıma çok ısı veriyor. 2-3 gündür havalar da sıcak zaten. soğuk havanın gözünü seveyim