Bir ay önce evlendim. Ve bir aydır ev değiştiği için internet erişimim yoktu. Mobilden paylaşamıyordum. Zaten çokda motorla uğraşmadım. Bikaç bişey yapmıştım paylaşayım.
Çakar lambayı kendi sac ayağı ile takmıştım, kırıldı. Kalın sacdan ayak yaptım bu seferde plastik yerinden kırıldı. Titreşim malum.
Eksozcudan takoz aldım. Bi tarafındaki cıvatayı kestim.
Lambayı parçaladım.
Takoz ve lambayı akıllı vida ile birleştirdim.
Sonrada yerine taktım. Artık titreşimden zarar görmez diye düşünüyorum.
Bu bi aylık süre içinde eşimle gezme fırsatımız oldu.
Bi sefer Kayseri yaptık. Üç gün yollardaydık. Sonraki haftada Konya. Oda üç gün sürdü.
Motora yeniden aşık oldum yolda. İki kişi yüklü halde hiç bi rampada kesilmedi. Rampa ortasında gaza yüklenince şaha kalkıyor. Alışkın olmadığım bi durum.
110-120 stabil gidiyorum. Titreşim en azda o hızda. 130dan sonra titreme çoğalıyor. 140ı görünce hele kontrol güçleşmeye başlıyor. :mrgreen: Dahada fazla basmadım. Ama gerçekten torkunu çok seviyorum. Hızım kaç olursa olsun bi sollamaya vs çıktığımda gazı az çevirmem yetiyor. Asılıp gidiyor.
Yüz kmde sert kullanımda 6 litre yaktı. Tek kişi 100 hızla sakin sakin gitsem 4e kadar düşer heralde. Bide hep bana aşırı rüzgar denkgeldi seyahatlerde. Hatta Konya yolunda sanki virajda gibi yatık gidiyorduk rüzgar karşı sağdan vurunca. Motorun hafifliği dezavantaj. Rüzgardan çok etkileniyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Birde topcase çalışmam olmuştu. Bi süre kullandım sonra sıkılıp söktüm kardeşime verdim. Pilli motoruna taktı. Dandik bi çantaydı zaten. Titreşimden çok gürültü yapıyordu.
Facebookda motosiklet çantası diye bi sayfa var. Ordan soft topcase yaptıracağım. O daha uygun olur motora.