senin dediğine göre maçın tatil edilmesi için senol gunes'in kafasının ortadan ikiye ayrılması lazim. kafan çok güzelmiş kardeş, güle güle kullan.
bir ikincisi, milli takim maçında volkan'a küfür ettiler diyorsun. peki bu insanlar neden mehmet topal'a küfür etmiyor? bunu kendi kendine bir sor bakalım. cevabı bulursan bana da haber ver, hep beraber kutlama yapalım, mangal yakalim, rakı içelim.
Okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntılıysanız ilköğretim kitaplarından başlamanızı tavsiye ederim. Orada yazmışım maçın tatil edilebilmesi için kafasının yarılmasına gerek yok, yabancı madde atılması yeterli sebepti diye. Ama güzel yurdumda bu sebep yeterli gelmediği için mağdur edebiyatı yapıldı demişim. Benim fikrim sadece yabancı madde atılması yeterli olduğudur. Bunun nesini anlayamadın ?
İkinci olarak neden Mehmet Topala küfür edilmiyor derken kendi kendini boşa çıkarıyorsun. O zaman Tolgaya edilen küfürler haklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
Yuh Şenol Güneş gibi birine bile ne iftiralar atılıyor. Bizim millet kadar yanar döner yok.
Yahu ne kadar abarttınız şu çakma filozofu. O kadar efendiyse Kjaerin gırtlağını sıkıp sonra yapmadaım demeyecek. Her FB maçında beşiktaş antrenörü olduğu halde bordo mavi giyinmeyecek. Hakemden canı yandığında cart curt konuşup hakemle kazandığında olaibilir, hepimiz insanız demeyecek... Çakma filozof çakma Fatih terim kopyası bu adam yaa ...
Son düzenleme: