Tebrikler 32 yaşıma kadar motosikletim yoktu. Eksildim mi hayır. Ha babamın motoru vardı o zamanlarda ehliyet soran, şimdiki gibi trafik( araç kalabalığı) falanda yokdu. O yüzden motora binerdim. Kendisi zaten öğretti. Bisiklet ten motora geçince sevinmiştim. Kayıklıydı her yere yorulmadan gidiyordum. Bayram günü babam motoru verdi. Arkadaşları kayığa bindirdim. Şehrin en işlek caddesine girdim. Hava atıyorum arkadaşlara arabanın yanından 1 cm mesafe ile geçmiştim. Geçtikten sonra fark ettim. Çarpsam o kadar genç yararlanacak vs vs.Siz değerli büyüklerimin yazdıklarını dikkate alarak düşüncemden vazgeçiyorum. İleride kendim çalışıp kendim alacağım.
''o zamanlardaki kendimi tanıyorum. kesin yaa kesin bi yerim sakat kalırdı yada boşa ailemi utandırırdım yaptığım kazalarla''
''Yaş olarak da tehlikeli zamanlardasın.''
Bu yorumları düşündümde kesin dedikleri gibi olur hız yaparım ne kadar ekipmanda olsa biyerim kırılır sakat kalabilirim. En iyisi her masrafını kendim karşılayabilecek güne geldiğimde almak.
Şimdilik bisiklet alacağım herkese teşekkürler![]()
Sonra motoru değiştirdi babam yaş ilerledi üniversitede okuyorum ve ehliyetim hala yoktu. Üniden arkadaş geldi motoru aldım babamdan gezicez sözde, polisi gördük ehliyet yok diye kaçtım. Ne deli cesareti imiş o zamanlarda Yaptıklarım. Şimdiki kadar araba motor olmamasına rağmen düşündükçe hala korkuyorum.
Yıl 2011 veya 2012 bi işe girdim amacım ehliyet almak çünkü polisler ehliyet işini önemsiyordu nerdeyse her köşede çevirme. Ehliyeti aldım sonra babamdan istediğim zaman korkusuzca motoru aldım. O gün bugündür toplasan 2 elin parmağını geçmez çevirmeye denk gelmem. Her gün motor yada araba sürerim. Ama artık herşeyim tam olduğu için korkmam polisten çevirmeden. O zamanlarda Yaptıklarımı da yapmam.
Motoru mu kendim aldım. Çocuğum gibi bakarım. Arabaya da öyle özen göstermeye çalışırım ama babamla ortak biniyoruz o yüzden o çocuğum gibi değil.
Kendin yaptıkça bişileri daha değerli olacak.
O yüzden okuluna ve ailene değer ver.
Motora da zamanı geldiğinde fazlasıyla değer verirsin.
Yaşım 35 bu arada.
Kal sağlıcakla.
Son düzenleme: