Mt 09 ile hızlandırılmış işten dönüş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok hızlandırılmış olacak ki , bu eklenti desteklenmiyor ☺

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskına daş değmesin kardeşim , aman dikkat et std modun üstüne çıkma . Ben 2 kez bindim 09a 07den sonrada 09 düşünüyorum ama asfaltı kazıyarak hızlanıyor makina. Maaşallah..

Kaskına daş değmesin kardeşim , aman dikkat et std modun üstüne çıkma . Ben 2 kez bindim 09a 07den sonrada 09 düşünüyorum ama asfaltı kazıyarak hızlanıyor makina. Maaşallah..

Abi baya bi agresif doğru söylüyosun temkinli olmaya çalışıyorum çok sağolun hiç birimizin kaskına taş değmesin inşallah

Motor hayatımı bir night fluo mt9 sahibi olmadan bitirmek istemiyorum. Mühendisler benim için yapmış resmen :)

Motor hayatımı bir night fluo mt9 sahibi olmadan bitirmek istemiyorum. Mühendisler benim için yapmış resmen :)
Hocam inşallah istediğiniz olur zamanla herşey olur zar zor mt 125 almıştım ilk alırken kredi kartlarımdan nakit avans çekmiştim değil 09 07 yi bile hayal edemezdim. İnşallah istediğiniz olur

127

Video şahsen güzel olmamış 3x hızıyla. Orjinali güzeldir belki ama 3x değil.

Hizlandirmaktansa "hyperlapse" denen teknigi kullanirsan daha iyi sonuc alirsin bence.

Videonun anlam ve önemini anlatır mısınız? Dandik bir cup motorla aynı video çekilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar