Birdaha shellden yakıt alan en adi...

Motorun çekişi yakısı gozlegorulur sevıyede değişti kötüleşti. Motor mt125 Kastamonu olukbasındakı shell

yakıtın kötü olması marka ile alakalı değil,istasyon sahibinin emdiği süt ile alakalıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shell kaliteli yakıt versede belki depo pis veya başka katkılar katıyorlar

ama doğru istasyondan istayona yakıt değğşiyor

O istasyonu hemen şikayet edin bence shell e. Özellikle çekiş-performans konusunda çok iyidir normalde shell yakıtları.

shell de sıkıntı yok. hatta en iyi randumanı shell verir. belki aldığın yerde sıkıntı vardır

tüm benzinler aliağadan çıkıyor. Shell ve ya energy yada po hiçbir farkı yok sadece her marka kendi katkısını katıyor benzine. o yüzden fazla takılmayın bu marka olayına...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben asla shell den benzin almam.sebebide işte bu en çok şikayet duydugum benzin firmasıdır açık ara.yakın arkadaşlarımında başlarına bir çok iş geldi.tabi bunun ücretini ödediler sorun çıkartmadılar bunuda yaziyim.dizel araca benzin koymak gibi vs

Benzini Shell’den taktiği kelden diyorlar.:mrgreen:

Alayına mermi!! Haftada 1 sürüyorum artık.:jocolor:

Motorun çekişi yakısı gozlegorulur sevıyede değişti kötüleşti. Motor mt125 Kastamonu olukbasındakı shell
Motorun deposunda sıkıntı yok demi bide daha önce nerden alıyordunuz.
Çalıştığımdan değil gerçekten yakıtı güzel. Hep shell sarı petrolden alıyorum hiç sıkıntı çekmedim.
Motorun filtre vs den sıkıntılı olmasın.

Tvs varken opetten alıyodum. Sıkışık trafikte yolda kaldım. Sorun benzindeki pisliktenmiş. 2 senedir shellden alıyorum herhangi bir yamuğunu görmedim.

Motorun deposunda sıkıntı yok demi bide daha önce nerden alıyordunuz.
Çalıştığımdan değil gerçekten yakıtı güzel. Hep shell sarı petrolden alıyorum hiç sıkıntı çekmedim.
Motorun filtre vs den sıkıntılı olmasın.

Opet veya bp den alırdım oncesınde fakat shellden alınca 2 km sonra hemen cekıs degıstı

Markadan dolayı değildir istasyonda sorun vardır bende pek shellden almam bp total tercihim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar