Suzuki Neden Türkiye'de Öldü ?

ahe

Herkeze selam suzukinin durumunu hemen hemen her motora binen araştıran insan biliyor pazarda bir türlü yerini alamadı adamlar çok güzel modelleri var siteleri yenilenmiş modeller hakkında detaylı bilgi verilmiş görsellendirilmiş komple responsive tasarım falan ama hala iş yok :queen: özellikle su http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/gsx-s750.aspx çok hoşuma giden bir model mesela. Ama adamlar bir türlü dikiş tutmadı. 2 senedir izmirden kalkıp istanbula gidiyorum fuar için hep suzuki standları dolu oluyor millette ilgi alaka çok yoğun ama sanırım bir sorun var ben hiç suzuki motorum olmamasına rağmen çok seviyorum ama keşke daha iyi satsa daha çok model getirse etrafta daha çok gezen suzuki görsek...:sunny::sunny:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Arabası daha da beter. Doğan grubu farkı olsa gerek.
:pr:
Yakında bunu da satarlar. :king:

En büyük etken tabiki fiyatlardır. Ardından reklam olayı pek yok diye düşünüyorum. Arabalarda da öyle..

%6 %20 %37 %18 :sunny:

Adamlar kısaca "vergilerde durum bu biz n'apalım gardaş?" demişler.

tamamen F/P dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. Performans derken motosikletin performası değil tabiki..

そんな税金でしょうか?
あなたのオートバイは何ですか?

Türkçesi:
böyle vergi mi olur m.k. ?
motosiklet sizin neyinize ?
m.k. nın ne olduğunu çözemedim ?
sanırım japon atasözü.

Fiyat konusunda Kawasaki ile yarışması ve Honda-Yamaha fanboyları yüzünden tabii ki. Kalitesini, keyfini sahibi olanlar biliyor.

Haco Grup distribütör iken daha da berbattı durum. Model bile getirmiyorlardı. Doğan Holding sayesinde hem araba hem motosiklette ürün yelpazesini genişletti. Ama satışları beklenen oranda değil yine de.

ahe

kawasaki için de z-moto bırakıcakmış diye duymuştum geçenlerde ama ne kadar bir doğruluk payı var bilmiyorum.

kawasaki için de z-moto bırakıcakmış diye duymuştum geçenlerde ama ne kadar bir doğruluk payı var bilmiyorum.

Zaten markayı yerlerde süründürdüler, bıraksınlar bir zahmet. Z-Moto'dan memnunum diyen daha hiç kimseyi duymadım. Çok yazık.

ahe

Zaten markayı yerlerde süründürdüler, bıraksınlar bir zahmet. Z-Moto'dan memnunum diyen daha hiç kimseyi duymadım. Çok yazık.

bir triplerde ilk başlarda KTM de öyleydi spormoto yavaş yavaş çözülüyo onlarda bakalım z motoda çözülür.KTM millete sevdiren rahmetli barkın abi ve orange day oldu. Kawasakiyi eminim z250sl ninja250sl z300 ninja300 versys650 vs tarzı motorları çok fazla merak eden insan var ama test sürüşleri yok bırakın onu motora dokandın mı o bile sorun oluyo :queen:

Sadece Türkiye olsa neyse de globalde de yokları oynuyor.Yeni model sıkıntısı var.SV650,hayabusa,vstrom yıllardır aynı tas aynı hamam

ahe

global konusunu bilmiyorum ama bir revizyon şart gibi 250 makina çıkarttılar pazara girebilmek için 160 top speed olan motor inazuma motoru var millet direk yan gözle bakıyo yani üşeniyolar bence bazı şeyleri yapmaya :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet, bir atılım yapmaları lazım. Belki dört Japon fazla geliyor piyasaya... Rekabet kolay değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar