-Öncelikle Ank-Burdur-Fethiye git gel hemde bu yükle ve iki kişi ile. Motoru mu kutlasam, sizimi bilemedim.

Keşke Fethiye ye geldiginizi bilseydim.
-Evet linkini verdiğim çantalar kardeşimin motoruna (mondial mcx 150) aldık uydu ama crazy icin büyük en iyisi elde özel bir şey yapmak.
-Crazy çok az yaktığı için ben benzin hesabı yapmaktan vaz geçtim. İbre dibe gelince gidip alıyorum ama ancak 30-35 liralık alıyor. 300 km civarı yol yapmış oluyorum o kadar benzinle.
İlk 100-125 km de ibre yerinden kıpırdamıyor ve depo yarıya inince en altta oluyor. Yani deponun %50 den fazlasını ve %90 doluluk arasında ibre çalışıyor.
-Depo kapagı zırıltısı beni de rahatsız etti. O Bilye ve yay benzin buharını dışarı vermek için bir valf aslında ama pek işlelvi yok bende de döküldülerdi devre dışı bıraktım. Kapak çontasının altına benzine karışınca veya benzinden etkilenecek birşey koymamak lazım. Bende conta altına ince plastik (1.5 mm kalınlık) conta kesip koydum ses kesildi.
-Aynen ön dişli bende de 15 yaptımdı 5 km hız ekledi ama çekiş farkedilecek kadar etkilenmedi.
-Sizin benzin ölçümleriniz sanki biraz yüksek. Çok mu devirli kullanıyorsunuz? (8.2 litre 309 km) Normalde 300 km de 7 litre filan çıkıyor. Ama ortalama 70-75 km/h hızlarda.
-Bu arada Tian arkadaşın sesi pek çıkmıyor.

Benim crazy 3500 km oldu. Sızınki kaç km de. Zincir çok adi ve sık sık ayar istiyor. Değiştirmeyi düşünüyormusunuz? (oring li ile)