Merhaba arkadaşlar.
Motorumu nihayet bugün aldım. Beyaz renk ns160 2017 model.
Bugün motoru 20km kadar kullandım. İlk intiba gayet olumlu. Sürüş pozisyonu çok rahat geldi bana, titreşim de yok denecek kadar az (tabiki 5000 devir ve altı için).
Her ne kadar eski motorcu olsam da 2011 yılından beri motor kullanmamıştım. bu nedenle ilk bindiğimde 7 yıllık aradan kaynaklanan tedirginlik ve heyecanla acemi gibi bindim motora ancak birkaç km sonra alıştım.
Gelelim hintlilerin öve öve bitiremedikleri rafine sürüş vadeden, yüksek torklu, ekonomik ve güçlü motora

Motor gerçekten sürpriz oldu arkadaşlar, çünkü şehiriçi kullanımı tam bir dizel otomobil kıvamında.. Ilginç şekilde düşük devirlerde canlı bir motor. Bu özellik hoşuma gitti. 3, 4 ve 5. viteslerde 30, 40 ve 50 km hızla gidiyorsunuz ve motor 3000 devir civarında çok rahat seyir ediyor. Hangi viteste olursanız olun 2000 devirden itibaren seri şekilde toparlanıyor.
Motorun hoşuma gitmeyen özellikleri ise daha önce belirttiğim gibi arka frenin kampana olması ve ön tekerin çok ince olması. Absli bir tekerde 8 cm kalınlığında teker mi olur arkadaş, hiç olmazsa 90/90 yapsaydınız şunu. Her Neyse, onu da biz değiştireceğiz artık.
Bu arada bana kullanım kılavuzu vermediler, başka herhangi birşey de vermediler, sordum ama yok dediler. Bu durum hoşuma gitmedi. Çünkü bugüne kadar yeni aldığım her cihazın kitapçığını mutlaka okurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Kullanım kitapçığını internet sitesinden indirdim ve hızlıca okudum. Zaten 35 Sayfa bişey. Bildiğimizden farklı bir durum yok, yalnız rodajı 2 kademeli olarak 2000km kadar belirlemişler. Hayırlısı olsun artık ne diyelim, başa gelen çekilir.