Kdiner, norton772 sağ olun bir kez daha. En doğru yorumlar sizlerden geldi, benim deneme sürüşümün de etkisi oldu.Uzun zamandır Ns200 düşünürken bugün Dominar sahibiyim. Ekrem bey'in de ifade ettiği gibi bugünkü şartlarda bu fiyata 400cc ve bu donanımda, KTM'nin ortağı ve Duke serisini üreten bir firmadan çıkmış ürünü alabilmek kolay değil. Buna bu açıdan da bakmak lazım bence. Benim Bajaj'la devam etmemde bunların etkisi de var, Ekrem bey'in olumlu ve müşteri odaklı samimi yaklaşımı da var, baymotodan aldığım düzgün servis hizmeti de var, kullandığım motosikletten memnuniyetimin de var. Bunları kendi bloğumda da burada da yazdım zaten.
20 bin altında 250cc japon motosikleti kalmamışken 400cc bir motosikleti bu fiyatlara almak yine de fena sayılmaz.Ama o Hint malı filan demek bence doğru yaklaşım değil, çünkü benim üstüne binip incelediğim ürün hiç de öyle küçümsenecek bir ürün değil. Ayrıca motosikletten beklwntşniz de seçimlerinizde önemli, Dominar özellikleri ile benim beklentilerimden fazlasına sahip bir ürün, sürüşte de benim sürüş karakterime uygun izlenimi edindiğim için seçimim dominar oldu. Neticede herkes bütçesinin el verdiği ürünü alacak ben öyle yaptım, umarım yanıltmaz bizi.
Ne diyeyim, darısı olmayanların başına.
Benimkinden daha iyileri motosikleti olmayanlara nasip olsun dilerim.