Kaskın kendisi için en iyi yol kaliteli bir boyama işlemi. Vizörü kurtarmak istiyorsanız profesyonel bir pasta/cila ve kas gücü(veya cilalamada kullanılabilecek bir ekipman) iyi sonuç verecektir.
Boya için Polisan veya HAMMERITE öneririm. Maskeleme bandında mümkünse 3M kullanın.
Vizördeki çizikler için Pasta /Cila uygulayacaksanız bir cırtlı matkap adaptörüne pasta için yün aparat ile yine 3M' in profesyonel pasta/cilasını kullanırsanız mükemmel sonuç alırsınız. Derin çizikler haricindeki tüm çizikler kaybolacak, belirli derinliktekiler ise yumuşayacaktır.
Buna imkanınız yoksa bilek kuvvetinize güvenip kaliteli bir pasta cila ile de vizörü çiziklerden arındırabilirsiniz. o da yoksa diş macunu ve bol pamuk ile de deneyebilirsiniz, daha zayıf sonuç verde de işe yarayacaktır. Bol bol hafifçe bastırarak pamukla ovalayın yeter (kaplama varsa kaplamayı bozacaktır).