Ekşi sözlükte harley iron883 için bir yorum ilgimi çekti:
"frenleri tırt
amortisörleri tırt
ivme derseniz 250 cc lik cbr den biraz daha ( 1.2 sn) kötü ki düşünün cbr250 en yavaş 250 cc spor görünümlü motosiklet.*
250 kiloluk ağırlığı ile şehir içinde kıvraklık söz konusu bile değil. viraj kabiliyeti deseniz zaten tarz olarak oldukça kısıtlı. maksimum hız 170 km/h (250 cc lik bir spor motordan hallice)
titreşim derseniz o yerin dibine soktuğunuz çin motosikletlerinden oldukça fazla.
yine yağ yakıyor diye yerin dibine sokulan eski ve ucuz hondalardan çok çok daha fazla yağ yakıyor . o kadar yağ yakıyor ki yağ deposu var"
Bu tip şeyleri okuyup izleyince tamam alıyom Domiyi diyorum kendime:cherry:. İşten arkadaşım bu İron ın 2.eline 30bin verdi yav.
Ama o bir Harley diyenler olacaktır, emin olun ben bu yaştan sonra markayı hiiç iplemiyorum, neler gördüm koca koca markalarda. Kardeşim daha kredisi ve garantisi bitmeyen Opel astrasını motor sorunu nedeniyle takasa verip başka araç almak durumunda kaldı misal. Ben Renauly ya da hyundai alınca dalga geçiyordu her 2sini de sıfır sorunla satmıştım.