Mondial 150MG çözülemeyen arıza.

Saolsin senden haber bekliyorum sorunun çözülürse paylasirsan sevinirim Yarın ustaya tekrar gidecem bakalım stator deneyecek çıkmalardan artık bakalim oda olmadi kaderimize razi gelip böyle kullanacağız

Statorun ordaki okuyucu gozden de olabilir.bobindende olabilir cdi beyindende olabilir

Inşaallah ya statordendir yaptigim masraf 250tl gecti statordense eger bi 100tlde oyle gidecek maliyetini geçtim ayni ariza devam etmesi canımı sıkıyor

aynı sorun bizimde başımıza gelmişti crossta.Bizde senin gibi neredeyse elektrikle ilgili tüm parçaları yeniledik.En son üst kapak komple değişti motorda.Birde hava filtresini söktük.Ona uygun olarak karbüratörü tekrar ayarladık.Sorun şuan için yok.Sanırım benzin hava karışımı oluşurken hava ile ilgili bi sıkıntı oluyor o yüzden bunu yapıyor.Hava filtresini söküp tekrar denemeni tavsiye ederim.

malesef statörde değil arızayı çözemedik suzuki servisi varmış ordaki usta iyiymiş birde ona götüreceğim denemediğimiz hiç birşey kalmadı....

Benzeri sorun bendede oldu. Karburatoru deiscem yarin sonucu yazarım. Motor kuba dragon 110 ccye cevirdim. Sorun su otobanda dib gaz giderken 2 3 km sonra basliyo oksurmeye emme manifoldundan cat cut patlama sesi geliyo. Tekliyo tekliyo kesiliyor. Duruyom calistiriyom sikinti yok gidiyom 2 3 km sonra yine ayni devir le alakasi yok 120 basiyom sijinti yok bi sure sonra oksuruyor. Duruyom calistiriyom. Sikinti yok normal gidince bazen hava filtresi pisstliyo stop ediyo bazen. Bu arada silindir 110 luk ust kapak 100 luk. Tekeriniz duz bassin.

Benim tekleme sorunu karburatordenmiş. Değiştirdim duzeldi.

benim herseyi denedik olumsuz subab yayalarını değiştirsem faydası olurmu acaba

3 adet karbüratör denedim alakasi yok malasef hala devam ediyor rektefiye ettirecem son çare

Motorum duzeldi kawasaki servisine gittim işin ehli ustalar ne olduğunu soylemediler lakin motoru bıraktım 11 gibi aksam 4 gibi aldım gidişi çekişi gerçekten düzelmiş nesi varmış dedim subab ayari karbüratör ayarı yaptik dedi pek inanmadim aynı seyleri 50 defa yaptirdim olmadi neyseki sorunum çözüldü tesekkurler herkese yardımları için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar