Yüksek devirde gelen şıngırtı sesi? (Cbr 1000RR?

Arkadaşlar merhaba,

Honda Cbr 1000RR kullanıyorum. 4. devirden sonra bir şıngırtı sesi geliyor. Yani bir sürtünme gibi.. 4. devire kadar ses yok. Sizce neden yapabilir ? Bir fikriniz var mı? Canımı çok sıkıyor gelen ses.

Arkadaşlar merhaba,

Honda Cbr 1000RR kullanıyorum. 4. devirden sonra bir şıngırtı sesi geliyor. Yani bir sürtünme gibi.. 4. devire kadar ses yok. Sizce neden yapabilir ? Bir fikriniz var mı? Canımı çok sıkıyor gelen ses.

Yüksek CC motosiklet olunca daha çok dikkat eder insan her şeyine. Tekeriniz düz bassın. Honda servisine göstermenizde fayda var bir çok sebep olabilir incelemeden bir şey söylemek çok zor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. el motor aldıysan zaten herkes bu motorları canını çıkarıp satıyor,

benim gibi fakir bile her aldığım 2. el motordan kusur çıktığı için gidip sıfır aldım bizede yazık dimi

1000rr dediğimiz motosiklet her yerinde incik cıncık malzeme olan bir motosiklet herhangi bir vida gevşeme yapmış olabilir veya başka birşey yerinden oynamış olabilir

1000rr da tas sesi meşhurdur 4bin devirde ses ne taraftan ve hangi devire kadar geliyor. Nasıl bir titreşim sesi var mekanik mi plastik? Daha detay verirsen yardımcı oluruz.

Sesi tam anlatamıyorsunuz şıngırtı sesi ile sürtünme sesi arasında dağlar kadar fark var.Bazı motorlarda 4 5 6. viteslerde 1 2 3. viteste duyulmayan uğultu zincir sürtmesi gibi ses duyulabilir orta ve alt devirlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar