Yamaha Fzs 1000 (2003) Cafe Racer Çalışmas

Bu cafe racerlarin ozelligi nedir? İnsani cezbeden tarafi hangisidir? Merak ettim genelde cafe racer calismalari yapiliyor da :)

Egzoz Euro 6 mı ? :)

Güzel bir sese sahip performans egzosu'dur kendisi :).

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Bu cafe racerlarin ozelligi nedir? İnsani cezbeden tarafi hangisidir? Merak ettim genelde cafe racer calismalari yapiliyor da :)

Cafe Racer bir tutku olarak görülebilir.Tarzı ve hikayesi tüm dünyaya yayılmış bir akımdır. Üzerinden tüm şatafatlı kıyafetlerini atıp asi bir yarış makinesi olma çabası :) .

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

Fairing işi tamam.

Yeniden baktim da gercekten cezbediyormus :) guzel calisma olmus keyifle binersiniz insallah

Sisler , sinyaller ve kuyruk ledi ile birlikte elektrik işlerimizi tamamladık. Sele için Maslak Oto Sanayideki Yağmur Sele'ye yolculuk başlasın...

Son düzenleme:
dostum hemen kendine bir yer açıp bu işi ticarete dökmeni tavsiye ediyorum. Maşallah

Bir Hornet 600 için böyle hayallerim var. Çok güzel ve detaylı gidiyorsunuz tebrikler.

Doğrusu hornette güzel olabilir... hayaliniz gerçek olur inşallah... teşekkür ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

dostum hemen kendine bir yer açıp bu işi ticarete dökmeni tavsiye ediyorum. Maşallah

Çok yakında bir duyum alabilirsiniz... :)

Doğrusu hornette güzel olabilir... hayaliniz gerçek olur inşallah... teşekkür ederiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Çok yakında bir duyum alabilirsiniz... :)

Çok iyi işler çıkarmışsınız. lakin bir önerim olacak. sürücü braketlerinide carbon görünlümlü siyaha kaplatsanız nasıl olur ? bence güzel olur

Ama sizin bu yaptığınız tam anlamıyla bir vijjdansızlık.

Ya bu işin ticaretini yapın ya da burada bizim ağzımızın suyunu akıtmayın kardeşim !

Bizde istiyok

Çok iyi işler çıkarmışsınız. lakin bir önerim olacak. sürücü braketlerinide carbon görünlümlü siyaha kaplatsanız nasıl olur ? bence güzel olur

Tavsiyeniz için teşekkür ederiz, değerlendirilebilir :) .

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Ama sizin bu yaptığınız tam anlamıyla bir vijjdansızlık.

Ya bu işin ticaretini yapın ya da burada bizim ağzımızın suyunu akıtmayın kardeşim !

Bizde istiyok

Çok teşekkür ederiz.Biz de bu isteğiniz için çalışmalara başladık.Her konuda yardımcı olmaya hazırız.

Selemiz Yağmur Sele Dizayn tarafından yapılmaya başlandı , merakla sonucu bekliyoruz.

Maşallah renk uyumu, boyası, özeni cidden çok güzel olmuş, özellikle şu kafa tasarımına bayılıyorum.

Ellerinize sağlık ileride inşallah imkan olur da ben de yaparım imrendim :) bu farklılıkları ruhsata nasıl işliyoruz peki şasi oynanırsa alet kaçak mı dolanıyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar