18 - 21 bin tl arası alınabılecek güzel motorlar ( naked ) ????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 -2 daha koyabilirsen Cb500f , şu an ilanda 150bin km 500f var 😊

Yamaha fz6n modeli bence alınabilecek en güzel nakedlardan tabi düşük kilometre olanları biraz zor bulunmakta. 4 silindir artçı konforu olan bir makinedir. Şiddetle tavsiye ederim.

Ne yazıkki ben Dominar alması konusunda sizinle hem fikir değilim. Dominar ağır bir motor. Tecrübede yoksa o motorlar çok uğraşır. Daha hafif daha çevir motorlar daha iyidir kanımca. Maddiyat yeterli ve ekipmanlarını aldın die varsayıyorum. Yoksa sarı renkli Pulsar'dan bir tane almanı ve tepeden tırnağa; kask, eldiven, bot, mont ve pantolon aldığını hesaplayarak sana öneride bulunmuştum. Yoksa önce bunlar sonra kalan para ile motor.

Şuan 21 bin tl param olsa gözüm kapalı alıcağım naked cb600 f hornet olurdu. Tabi iyi araştırmak lazım kazası belası olmamalı

Şuan 21 bin tl param olsa gözüm kapalı alıcağım naked cb600 f hornet olurdu. Tabi iyi araştırmak lazım kazası belası olmamalı

hocam merak edip baktımda 8 tane ilan var en yenisi 2010 model bu motorlardan birini almak için cb600 f e aşık filan olmak lazım alsan satamazsın kazasız bulamazsın bulsan illaki masraflarıda vardır

hocam merak edip baktımda 8 tane ilan var en yenisi 2010 model bu motorlardan birini almak için cb600 f e aşık filan olmak lazım alsan satamazsın kazasız bulamazsın bulsan illaki masraflarıda vardır

Haklısın öyle al sat yapılıcak bi model değil. Çıktığı dönemde bile çok fazla satılan bi model olmamış. Belkide dediğin gibi çok sevmek lazım horneti ama ben inanıyorum ki piyasada çok tutulan adını herkesin bildiği modellerin dışında da çok keyif veren makineler vardır saygılarımla :)

Abi senegalde güzeli vardır da burdakilerin hepsinin canını aldılar :)

Valla buradakiler daha perişan emin ol :queen: Bakımlısını bulursak şükrediyoruz :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Haklısın öyle al sat yapılıcak bi model değil. Çıktığı dönemde bile çok fazla satılan bi model olmamış. Belkide dediğin gibi çok sevmek lazım horneti ama ben inanıyorum ki piyasada çok tutulan adını herkesin bildiği modellerin dışında da çok keyif veren makineler vardır saygılarımla :)

Hocam 2008 model horneti 2 ay kullandım seri bir makine kullanması çok rahat özellikle artçı konforu olan bir motor benim için tek sıkıntısı piyasa da fazla bulunmaması ama aldığında sahibini hiç üzmez bakımlarını yap kullan başka da derdi tasası yok aletin o konuda maşallahı var. Ama dediğin gibi zevk meselesi alacak kişinin hornet sevdalısı olması lazım.

NC700 yada NC750 serisinden S yada X model 2. El olarak düşünülebilir . Yakıt düşük , bakım süresi uzun , rahat ve yakışıklı makineler .

Örnek olabilecek bir motor paylaşıyorum seninle bu makineye bak bence

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orijinal-32-binde-fz6-arac-ve-motorsiklet-takasli-520528748/detay

bunu bende dusundum kardes evet mantıklı bu ama 21 e yok suan o motor nette

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar