Scooter performans

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi günler arkadaşlar

Kanuni trex 150 motorum var 2007 model 7 bin km de.
Motorumla bir türlü 70 km hızı geçemiyorum , hava filtresi çok pisti değiştirdim kalkışı hızlandı çok seri kalkıyor motor ama 70 e gelince gram geçmiyor oynamıyor bile 70 ten ileri ibredede son 120 var sizce sorun nedir ?

70'e kadar çok seri yanlış anlamadıysam 70'te kesiliyormu ?
Bu hıza ulaşanca birden mi kesiliyor ?
yoksa 50'den sonra ufaktanmı başlıyor kesilmeye ?
Bu soruların cevapları gerekiyor . Burdan anlaşılması zor bir durum fakat bir ustaya gösterirseniz deneme sürüşüyle daha iyi bir analiz yapabilir.
Ama bence ya hava filtresinde bir sorun vardır . yada karbratörde bir sorun olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
70'e kadar çok seri yanlış anlamadıysam 70'te kesiliyormu ?
Bu hıza ulaşanca birden mi kesiliyor ?
yoksa 50'den sonra ufaktanmı başlıyor kesilmeye ?
Bu soruların cevapları gerekiyor . Burdan anlaşılması zor bir durum fakat bir ustaya gösterirseniz deneme sürüşüyle daha iyi bir analiz yapabilir.
Ama bence ya hava filtresinde bir sorun vardır . yada karbratörde bir sorun olabilir.

60 a kadar rahat geliyor 60 ı geçince motorun sesi değişiyor 70 de takılıyor motor patlıycakmış gibi ses geliyor

Ustaya sordum bunlar bukadar gider dedi

60 a kadar rahat geliyor 60 ı geçince motorun sesi değişiyor 70 de takılıyor motor patlıycakmış gibi ses geliyor

Ustaya sordum bunlar bukadar gider dedi

dogru demıs bakma sen 150cc olduguna.bızde sym orbıt jet4 fıdell var hepsı ıbreyı rahatlıkla sona dayar
mondıal 150cc vardı satıp bunlara bınmeye baslayınca yazlıkta dogandan ınıp bmw ye bınmıs gıbı olduk
hos burda 250cc max kullnıyoruz ama ımkanız olunca satın ve çın den uzak durun derım

avans ayari , karburator ve supap ayarina bakin veya baktirin. belki hiz gostergesi veya km teli bozuk olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar