Biraz bekleyeyim , emin olayım dedim ama sonuc kısaca olumsuz yine galiba. benden önceki sahibinde yatmış, motor a görevi icabı binememis.bin km bakımından geceli 2 sene olmus , km de 3 bin olmuş tu mehmet usta bakimini yapalim dedi.tmm dedim yapalim. Sargı zaten değişmiş yeni tip dedi.
Sonra bir kaç sensör değiştirdi.buji , yağ filtreler değişti tmm ins oldu dedi.
İlk veriler şöyle
İlk çalışma da yine gaz istiyor yada çok uzun marş, mecburen gaz vererek calistirdim. Şirin evlerden Pendik e geldim. Gidiş hakketen değişti ama esas sorun yine stop etti giderken vites değişiminde, evin önüne geldim. Boşta bekledim 5 dk. Çalıştırdığım da gaz vererek çalıştı yine , 1 dk sonra stop etti. Bir daha çalıştırdığim biraz çalıştı yine stop etti. Orada bir kaç arkadaşa denk geldim oluyor ara sıra bize de dediler. Ben mi büyütüyorum çok gözümde, Ama giderken stop etmesi kabul edilebilir bişi değil.Cana mal olur . Havalar düzeldi. Bir kaç gün yoğun surecem motoru. Baktım yine ayni sorunlar devam ediyor, satacam mecburen. bu yaz da honda spacy e devam edeceğim artik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Yazmayı unuttum ilave edeyim. Sağ olsun Mehmet usta kendi cep nosunu verdi, olursa bir sıkıntı buradan ara dedi.kendisinin samimiyetini ve özverisini tebrik ediyorum.biraz konuştuk.ustam dedim bu iş sadece seninle olmaz hele ki İstanbul'da hiç olmaz.Anadolu yakasında anlayan servis yok.Gecenlerde Van daki servisten motor geldi dedi.yaptik gonderdik. Adamlarda galiba 4 tane marka var. Ama benelli den iyi anlayan usta Tüm türkiye de iki elin parmağindan az var.Teşbihte hata olmaz.Honda da sadece Honda var, bir sürü de model var ama servis çok, servisteki usta sayısı çok, gözünün önünde motor yapıyorlar. Mehmet ustada da sağolsun servisin icindesin ....
Sonuç olarak yeterli sayida, donanim da ve uzman servis ağı olmadıkça markanın geleceği ve motorun piyasası olmuyor ve benellide de olmayacak zannimca.