Yağı değişince yakıt ve ses azaldı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizce psikolojik mi yoksa gerçekten yağın bunlara etkileri var mı?

Siz ne bekliyordunuz :) yepyeni yağ ile bundan daha doğal ne olabilir , tabi önceki yağınız yanlış viskozitede tercih edilmiş veya değişim periyodu çok geciktirilmiş ise fark dahada fazla olacaktır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siz ne bekliyordunuz :) yepyeni yağ ile bundan daha doğal ne olabilir , tabi önceki yağınız yanlış vizkozitede tercih edilmiş veya değişim periyodu çok geciktirilmiş ise fark dahada fazla olacaktır..

çekişine kadar fark etti. yağı değiştirirken usta kurum bağlamaya başlamış dediydi

bilgi kaynağı diyorum,forum diyorum,bilinçlenmek diyorum,fikir paylaşımı diyorum

"Arama" diyorum , üye kayıt olurken şartlara "Arama" kullanın gereksiz konu açmayın diyorum , yenilenmeli artık kabak tadı veriyor.

Buyrun , fevkalade faideli bulduğunuz duruma ilişkin 10 sayfalık indeksli ilişikli "Arama" sonucu.

dOgOP7.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Usta atıyor, yağın öyle gözle bakılıp ''hmmm kurum bağlamaya başlamış demekle'' durumu anlaşılamaz. Geri kalan şeyler ise psikolojik :)

yağın kurum kaplayıp kaplamadığını öğrenmek adına yarın en yakın laboratuvara gidiyorum.test sonuçlarını yazarım teşekkürler.

Delikanlı ustanın bahsettiği durum 500 km sonra da olur ,1000 km sonra da ,2000 km sonra da...
işin ptladığı nokta 2 bin kmdeki yağ ile 5 bin kmdeki yağ aynı görünür. Soruyorsan, doğrusunu öğrenmeye çalış. Çok biliyorsan sorma

10.000 km dir aynı yağı mı kullanıyordun?

Yeni yağın (çekişe ve yakıta) farkedilecek kadar etkisinin olması pek normal değil.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Delikanlı ustanın bahsettiği durum 500 km sonra da olur ,1000 km sonra da ,2000 km sonra da...
işin ptladığı nokta 2 bin kmdeki yağ ile 5 bin kmdeki yağ aynı görünür. Soruyorsan, doğrusunu öğrenmeye çalış. Çok biliyorsan sorma

delikanlı?
https://youtu.be/G4fgh2HO4BM?t=38s

17-18 yaş sorusu ve yaklaşımı bunlar, yanlış tahmin ettiysem kusura bakma. Kendin için daha çok çalışmalısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yanlış yağ seçiminin fark edilir derecede motor sesini arttırdığını biliyorum. Bir arkadaş YBR'sine 20/50 yağ koymuştu ve motorun sesi chopper'a dönmüştü :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Muhakak kartel yıkamada yaptır yağın gezdiği yerler kurumlar kalıntılar dökülsün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar