Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042

FKA

Alanyadan selamlar adım fatih yaşım 31 mesleğim elektronik-bilgisayar teknisyenliği.

tekirdağ ereğli`den selamlar herkese adım erman yaşım 36 dragon50 kullanıcısıyım gezi eğlence için grup arıyorum trakyada yeniyim:) .

42 yaşındayım, Mühendisim fakat eğitimini gördüğüm işi yapmıyorum. Krav Maga ve Tae Kwon Do sporu eğitmenliği yapıyorum. Saygılar.

Abi bizede öğret bu işleri :mrgreen:

Krav Maga israeli savunma teknikleri, askeri amaçlıdır ve hayatta kalmak, karşınızdakini en kısa sürede etkisiz hale getirmeye yöneliktir, spor değildir, iyi bir öğretici ve 3 aylık bir periyodda kaba çerçevede öğrenilebilir. ama tae kwondo, wing chun, tai chi birer dövüş sanatırıdır (martial art) Bunlar için birkaç yılınızı gözden çıkarmanız gerekiyor. Üstelik yaş faktörü de önemli, belli bir yaşın üzerine çıkıldığında kimi hareketler için geç kalınmış olunuyor. Antalya temsilciliği için kravmagafederasyonu.org.tr 'ile irtibat kurabilirsiniz. Saygılar.

Selam.. Bende Ankara'da yaşıyorum 40 yaşındayım.. Savunma Sanayi alanında proje ve üretim üzerine çalışıyorum..

Merhaba, Yaşım 54, mühendisim, yaşadığım yer İstanbul CBF 150 kullanıcısıyım. Tüm göçebelere kazasız belasız sürüşler dilerim.:)

İsmim Zeynep, 30 yaşındayım. Turist rehberi ve finansçıyım. Doktora yapıyorum. Umarım motosiklete başlamak için çok geç kalmamışımdır.

İsmim Zeynep, 30 yaşındayım. Turist rehberi ve finansçıyım. Doktora yapıyorum. Umarım motosiklete başlamak için çok geç kalmamışımdır.

Motosiklete binmenin , öğrenmenin, yeni başlamanın yaşı , zamanı olmaz.. Motosiklet bir tutkudur.. Motosiklet özgürlüktür.. Hoş geldiniz Zeynep Hanım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar