Cbr250r lastik montaj demontaj

Irc lastiklerimden kurtulmak adına 15 gün önce michelin pilot street radial set aldım fakat montaj demontaj fiyatı servisten aldığım fiyat 100tl biraz fazla geldi balans olayını biliyorum ama başka bir önerisi olan varmıdır tecrübeli abilerimden tavsiye istiyorumm :)

Irc lastiklerimden kurtulmak adına 15 gün önce michelin pilot street radial set aldım fakat montaj demontaj fiyatı servisten aldığım fiyat 100tl biraz fazla geldi balans olayını biliyorum ama başka bir önerisi olan varmıdır tecrübeli abilerimden tavsiye istiyorumm :)

Küçük sanayide,girişte ciğerci var ilk sağdaki sokakta lastik ve balans işi yapan bir usta var ismi hatirimda değil 75liraya halledersin balans dahil.(daha ucuza bulacağini sanmam)

Eskileri çikaracak
Yenileri takacak
Balans yapacak
X2

Son düzenleme:
Peki zincir gerisini ve motosiklet için gerekli bilgiye sahipmidir kendileri :)

Peki zincir gerisini ve motosiklet için gerekli bilgiye sahipmidir kendileri :)

Örnek:

Sen bilmedigin anlamadigin işin altina girermisin??

Sen en iyisi servise git kardeşim,madem 100lira demiş.hem gerekli tum teknik bilgiye ve ekstra tecrubeye sahiptirler.

Son düzenleme:
110 70 17
140 70 17
Laatik deposu usta

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

Örnek:

Sen bilmedigin anlamadigin işin altina girermisin??

Sen en iyisi servise git kardeşim,madem 100lira demiş.hem gerekli tum teknik bilgiye ve ekstra tecrubeye sahiptirler.
cevabınız için teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar