Yds goratex bot dört mevsim kullanılabilir mi?

Yds diablo 11 bot yaz aylarında çok rahatsız eder mi?
Motosikletten inip yürüyüş vb de çok hantal olur mu?

http://www.ydsshop.com/u/6634/yds-diablo-11-0-gtx

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Bir de koruma olarak kısa olanla arasında bariz bir fark var mıdır?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tür ürünlerde nefes alabilir denir membran yapı suyu direk geçirmez kaydırır ancak nefes alıp terletmez, bu yazın kullanılacağı anlamına gelemz

yazlık ürünlerin hava rüzgar kanalları vardır malesef bu ürünü yazın kullanmanız hayli zor olur

size önerim 2. de olsa daynıs alpine sıtar gibi markaların 2. elini ihtiyacı kalmayan kişiler satıyor onları değerlendirin,

Yazın kullanımda durum nasıl?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

ilk dafa YDS kullanıyorum. ÖZkan, Alpinestar, Forma ve daha nicelerini kışlık olarak ve yazlık olarak denedim. İlk izlenimlerdim diablo 11 başarılı ve rahat bir bot. İlk giydiğinde biraz sert fakat kullanıma bağlı yumuşuyor. Özellikle koruma olarak uzun bot seviyorum. Bunun uzunluğu da racing botlarla aynı. Gore-tex® olması bir avantaj. En kötü sağnakda 1 saat ve üzeri sürüş yaptım içeriye su almadı. Terleme de olmadı. Zaten YDS askeri düzeyde testler yaptığı için tereddüt etmeden aldım. Fiyatı şuan çok iyi. İndirimle 530 falandı. Bence düşünme al.

Yazın kullanımda durum nasıl, çok yakıyor mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

bu tür ürünlerde nefes alabilir denir membran yapı suyu direk geçirmez kaydırır ancak nefes alıp terletmez, bu yazın kullanılacağı anlamına gelemz

yazlık ürünlerin hava rüzgar kanalları vardır malesef bu ürünü yazın kullanmanız hayli zor olur

size önerim 2. de olsa daynıs alpine sıtar gibi markaların 2. elini ihtiyacı kalmayan kişiler satıyor onları değerlendirin,

İkinci el düşünmüyorum. Tşk ederim

Dedigin botu tanimiyorum ama bildigim bir sey varsa oda ekipmani mevsimine göre almak en iyisi iste ozaman tam randiman alirsin kisin kislik saglam sicak bir bot soguk havalarda konforlu bir sürüs yapmani sagladigi gibi yazin yazlik ayakkabi en konforlu sürüsü saglar

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
bende de yds var, bu kış almıştım, bence yapısı itibari ile hava almayacağı belli, yazın kesinlikle kullanılamaz, belki biraz ılık ve yağışlı havalarda giyilebilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

birde rockwell var tam yazlık onu alabilirsiniz.

2,5 yıldır diablo gtx 11.0 kullanıyorum. Yaz kış uzun kısa yol dinlemedim. Yeri geldi günde 10 saat motor kullandım. Türkiye'nin en sıcak 1-2 şehrinden biri olan Mersin' de 40 derecede kullandım. Motordan indim AVM' de gezdim. Hiç rahatsız olmadım. Ayağımın güvende oluşundan dolayı psikolojik midir yoksa her insanın terleme eşiğinin farklı oluşundan mıdır bilemem yazın terlemedi. Sadece hafif bir nem tabakası oldu max. Kesinlikle öneririm.

2,5 yıldır diablo gtx 11.0 kullanıyorum. Yaz kış uzun kısa yol dinlemedim. Yeri geldi günde 10 saat motor kullandım. Türkiye'nin en sıcak 1-2 şehrinden biri olan Mersin' de 40 derecede kullandım. Motordan indim AVM' de gezdim. Hiç rahatsız olmadım. Ayağımın güvende oluşundan dolayı psikolojik midir yoksa her insanın terleme eşiğinin farklı oluşundan mıdır bilemem yazın terlemedi. Sadece hafif bir nem tabakası oldu max. Kesinlikle öneririm.

Uzun ile kısa bot arasında bariz bir güvenlik farkı var mı sizce?

Bileklerin çok zayıf yapısı var.Uzun olması her zaman daha iyidir.
Zaten CBF de çantan vardır,en kötü değiştirisin günlük ayakkkabınla inince.

Dominara geçtim hocam :)
Bursa sıcağı korkutuyor açıkcası.
Kaza anında başıma gelebilecekler daha da korkutuyor.
Uzun alacağım galiba.

Güle güle kullan. Her gün giyersen koku yapma ihtimali artar. Kaliteli bir antibaktariyel sprey almanı tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Seyyah 27 kardeşim,

Bu çizme konusu kanımca biraz yanlış değerlendiriliyor.

Ben İzmir'de yaşıyorum ve yaz - kış çizme ayağımdan çıkmıyor.

Konu mevsimle değil güvenlikle alakalı, motosiklete binerken ayağa giyilebilecek en güvenli ekipman çizmedir.

Bilek, kaval kemiği gibi kritik bölgeleri koruduğu gibi, bileğinizin burkulması hatta kırılmasını engelleyebilir.

Kaymaz tabanı olanlarda olmadık yerlerde dengenizi kaybedip düşmezsiniz.

Linkte verdiğiniz çizme gayet yeterli, güle güle kullanın ve ayağınızdan çıkarmayın derim.

Saygılarımla.

bilinenin aksine şöyle söyleyebilirim. TCX X five goretex kullanıyorum. Bu bota çok benziyor tamamen deri dış yüzey ve içinde goretex membran var arkadaşlarım çok yapma etme ayaklarım pişiyor vs dedi. Ben inatcı davranıp aldım. Botla yazın 30 derecede istanbuldan çıkıp 50 derecede adanaya gittim ne bir rahatsızlık nede bi problem yaşadım. Hele ayağım pişti diyenleri hiç anlayamadım ben goretex sitesinde ürünün teknik olarak nasıl çalıştığını derinin içinde bile olsa işlevini yerine getirip kullanıcıyı kuru tuttuğunu anlatıyor. Önce goretexin sitesinden bakın sonra girip ayakkabıyı biryerde deneyin. Sevdiyseniz alın yoksa yorumlarla motosiklet süremiyecek kıvama gelebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar