Kask Boyama

Önceki motorumun kırmızı renginden dolayı kırmızı kask almıştım. Nişanlımı motora bindirmeden önce baya bi korku vardı. Ya sevmezse diye. Onada bi kask aldım Aksaray'da o bedende yeşil bulabildim anca. Yeşil gibi sarı gibi değişik bi renk. Motoru çok sevdi ve kaskların rengini değiştir böyle olmaz dedi. :mrgreen: Emir büyük yerden hemen sanayide araştırmaya giriştim.

Ustalar genelde olmaz der. Uğraşmazlar. Mehmet abi var arkadaşım boyadan anlar ona sordum boyanmaz dedi. Akrilik ve selülozik boya tutmazmış onu. Kaportacıya gittim nasıl boyarım dedim. Gideceksin farklı rengini alacaksın bu boyanmaz dedi.

Ben yinede inat ettim. Daha önceden motor parçası boyadığım kaliteli bi sprey boya var. Onun mat rengini aldım geldim sanayiye. Önce kendi kaskımda deneme yapacağım. Bozulsada önemli değil zaten eskidi derim. :mrgreen:

Önce kaskı parçaladım. Sadece dışındaki plastik kaldı.

5DlmJR.jpg

Kaskın eski rengi böyle.

bBXM38.jpg

Sonrada boyamaya giriştim. Beklenen gibi olmadı. Boya tuttu. Zaten bu kullandığım sprey boyada nasıl bi malzeme varsa herşeye yapışıyor. Diğer boyalar tutmuyor kavlıyor plasik malzemeden.

XP1qA7.jpg

dOdZp4.jpg

JQJk1Y.jpg

Boya kuruyunca toplamaya başladım. Birinde güzel sonuç alınca diğerinide boyadım.

6JVqOP.jpg

A1M6a0.jpg

0E6Nd8.jpg

4aoq4L.jpg

Oo69gZ.jpg

G9A2V2.jpg

Bence güzel oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar