Yıkadım çalışmıyor yardım!!

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Motosikletimi tazikli su ile değil yavaş akan bi su ve süngerle çok ıslatmadan sildim zaten o yüzden garibime gitti ya çalışmaması.Wd40ıda heryere sürmedim tabi yan ayağa depraja falan sıktım birkaç kez düğmeye sıktım içim rahat etmedi bıraktım hemen.Sonra ki gün çalıştı zaten tekrardan teşekkür ederim daha farklı bilgilerde öğrenmiş oldum sayenizde 🙏😊

arkadaşlar yağlı ve yağsız olmak üzere iki çeşit kontak sprey var,
benim mantığım yağlı sprey kullanmak mantıklı diyor,
siz ne dersiniz?

Yağlı kontakt sprey,bazi tesisatta örnek birbiri ile butunlesik kablolama(grup tesisat) durumlarinda belki sorun çikartmaz lakin munferit tesisatta zar tabakasi olusturacagi icin sorun çikartabilir(iletkenlikte)

Ben tazikli suyla yıkıyorum bazen çalışmama gibi bir durum olmadı hiç

Yağlı kontakt sprey,bazi tesisatta örnek birbiri ile butunlesik kablolama(grup tesisat) durumlarinda belki sorun çikartmaz lakin munferit tesisatta zar tabakasi olusturacagi icin sorun çikartabilir(iletkenlikte)

peki hocam zaten kontak sprayin olayı iletken olması değil mi? bende tabaka oluştursun ve iletken olsun o tabaka diye düşünüyorum, yanlış mı?
teorik olarak hareketli ve iletken olan düğme gruplarından bahsediyoruz.

peki hocam zaten kontak sprayin olayı iletken olması değil mi? bende tabaka oluştursun ve iletken olsun o tabaka diye düşünüyorum, yanlış mı?
teorik olarak hareketli ve iletken olan düğme gruplarından bahsediyoruz.

Dostum,verdiğim örnek esasında şu şekilde,gösterge panelinden gidona doğru uzanan yarısı spiral hortum devamı kabloların birleşim yerleri olan sinyal,gösterge,aydınlatma,marş,kontak vs grubunun olduğu tesisatta yağlı kontakt sprey iş görür,ama munferit bağlantılarda toz vb,unsurları üzerinde tutacağı için yağsız sprey daha sağlıklı olacaktır,sonuçta bu tür durumlarda temiz ve net iletkenlik istenir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar