ve beklenen son Benzin yarın 6 lira oluyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Peki yarın bir kişi bile aracına binmeyip toplu taşıma kullanarak protesto edecek mi? Hayır.

Ben de devlet olsam açıklarımı kapatmak için en kolay yolları seçerdim. Akaryakıt, alkol, sigara vs.

Kimse vazgeçmiyor, sen ben dahil.

Çarşamba zam gelir diyordum hızlı davranmişlar.Şimdi de üşeniyorum benzin almaya..
Daha petrol 80 dolar olacak çok şeyapmayın, bakalım 11 nisana kadar bir güncelleme mi iki güncellememi olacak,Şahsen 6,30 versiyonu beklemekteyim..Depo dolsa nolur dolmasa nolur dimi.

O değil de on lira çok be, gelin sekize bağlansin şu iş, hem zırt pırt zam olmaz hem daha karlı olur.Hem memleket kazanir!

Forumdan Uzaklaştırıldı
.....meye mahkum bir ülke.neden daha fazla olmasınki ben bile bu yaşımda anladım koyun sürmede kim ustaysa arpayı götüyor.bence pahalı değil eğer siz 150 160 bin tl verip golf araba alıyorsanız 6 tl benzin gayet makul bir rakam.araba fiyatlarıyla ev fiyatlarının eşitlenmesi enteresan gelmiyormu ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir büyük düşünür der ki;
Bele veziyetin içine soxum.

bi-bitmediniz.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benzine zam vatandaş tarafından çok dikkate alınmıyor. Arabası benzinli olupta benzinle kullanan çok az , hep lpg..İş yerinde benzin zammını kimse konuşmuyor , lpg ye zam gelirse yer yerinden oynuyo o gün 😁

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Mecburen küçüleceğiz artık. 250cc skuterimi satışa çıkardım. 150cc commuter bakıyorum. :(

Peki yarın bir kişi bile aracına binmeyip toplu taşıma kullanarak protesto edecek mi? Hayır.

Ben de devlet olsam açıklarımı kapatmak için en kolay yolları seçerdim. Akaryakıt, alkol, sigara vs.

peki toplu taşıma ne halde? ist'da insanlar üst üste yolculuk yapıyor diye biliyorum. son durum nedir?

Benzine zam vatandaş tarafından çok dikkate alınmıyor. Arabası benzinli olupta benzinle kullanan çok az , hep lpg..İş yerinde benzin zammını kimse konuşmuyor , lpg ye zam gelirse yer yerinden oynuyo o gün

Lpg geçen sene şubatta olduğu fiyatta yazın daha ucuzdu.Benzinciden alıp , Lpg'li araç sahiplerine veriyor hükümet.

Bu arada ürünlerin ne kadarı vergi vb bilgileri burada.
http://www.epdk.org.tr/TR/Dokumanlar/Petrol/YayinlarRaporlar/Fiyatlandirma

Forumdan Uzaklaştırıldı

Geçiyodur da başka şeylerden geçiyordur.

Benzinin 6 tl sınırına dayanmasına yarım saat kaldı....

Eğleniyormuyuz gençler :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

İnazuma yı işyerinin otoparkına brandalayıp, bu gün aldığım hajoue 125 i kullandığım sürece, sanırın 2 yıl kadar daha bitmiycez üstadım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

benzinliklerde kutlama yapılsın.
çalsın davullar, raks etsin nazendeler.

Körpe zamanımda hiç unutmam bir litre kola ile benzin aynı fiyata ulaşmıştı. Oha demiştim.

Hey gidi gençlik heeeeeey.... Ne güzel günlermiş yahu:mrgreen:

Haftada iki gün balık bile yiyorduk anasını satayım..... breh breh...

Alttaki fotoyu 3 ay kadar önce çekmiştim, durumdan vaziyet alınız :p

2dilitc.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Benzin 6 TL oldumu? Olduuuuuu...

14kijk4.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar