ve beklenen son Benzin yarın 6 lira oluyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sıfır motorumla gayet iyiyim sizin gibi düşmanlık hayinlik yapmıyorum

benzin tabiki olucak buradamı üretiliyor benzin haha

Ummetimden herkes cehenneme girecektir.
Peygamber efendiniz hakli.
Millet bunlar yuzunden din iman kufur ede ede cehennemlik oldu zaten

Super Moderator
Parası olmayan binmesin kardeşim, 6 nedir 10 olsun! Yetmez ama EVET..

Geçinmeyi bilmiyorsunuz fakir ler sizi. Emekli maaslari 860 tl baglaniyor
. Bu paraya para bile biriktitilir gecinmeyi bilmiyosunuz sizi fakirler sizi.. Mu ha haaaa
zu haaaaa
pu haaaaa
Millet kafayi yiyecek az kaldi.

Ya lagaluga yapmayalım. Ökümetimiz geldiğinde benzin 1.200.000 tl idi. Şimdi 6 tl. Tam 500.000 de birine düşmüş fiyat

"Halk ağır vergiler altında eziliyordu"
Dünya devletler tarihi incelendiğinde, yıkılan tüm devletlerde çıkan halk isyanı sebeplerinin başında bu madde mutlaka vardır. Bunu önlemeye çalışmanın yolu da daima toplumu savaşa yönlendirerek oyalamak ve hedef değiştirmek, din ve milliyet politikası yapmaktır. Ben söylemiyorum, tarih böyle diyor.. Ve tarih ders almayanlar için daima tekerrür (tekrar) eder.

:flower: :thumleft: :cat: :bestmt: :flower: :king: :queen: :queen: :thumleft:

Zama zam benzine zamn zamlara zam zam zam zam :flower:

2010-2011 yılında, tam emin değilim, bir avrupa ülkesinde toplu taşımacılık biletlerine 10 kuruş zam yapıldı.
Her birey ertesi sabah işine bisiklet veya arabası ile gitmeye, toplu taşıma kullanmamaya karar verdi.
Ne facebook'ta bu karar tartışıldı, nede her hangi bir ana muhalefet lideri tv'de saatlerce bağırıp söylendi..
Hükümet zammı geri çekti.

2010-2011 yılında, tam emin değilim, bir avrupa ülkesinde toplu taşımacılık biletlerine 10 kuruş zam yapıldı.
Her birey ertesi sabah işine bisiklet veya arabası ile gitmeye, toplu taşıma kullanmamaya karar verdi.
Ne facebook'ta bu karar tartışıldı, nede her hangi bir ana muhalefet lideri tv'de saatlerce bağırıp söylendi..
Hükümet zammı geri çekti.

"bir avrupa ülkesinde"

Düğünümde çeyrek altın yerine iki litre benzin alsalardı şimdi zengindim altın bu kadar değer kazanmadı arkadaş

1 ay önce bizim çocuk kamera istedi, tamam alırız dedik, para biriktirdik, baktım şimdi %10 zam gelmiş, alamadık , az daha para biriktirelim bakalım.

forum içerisindeki bu tarz hayat pahalılığı, vergilerin yüksek olmasından dolayı açılan konulara dikkat ederseniz,
mevcut ekonomik durumu savunabilecek argüman yok

Birazdan KUVVETMİRA gelip "Kılışdar gelecek, herşey düzelecek" diyebilir. O da yeterince kuvvetli bir argüman herhalde.

Biri artık din öğrenimini zorunlu yapsın, müslümanım diyen herkesin kuranı en az kere okuması şart olsun, millet dinini öğrensin de şu şaklabanların yalanlarına daha fazla kanmasın

Biri artık din öğrenimini zorunlu yapsın, müslümanım diyen herkesin kuranı en az kere okuması şart olsun, millet dinini öğrensin de şu şaklabanların yalanlarına daha fazla kanmasın

evet heryer imamhatip olsun açık öğrencilerin üniversiteye girmesi yasaklansın bu şekilde daha emin adımlarla yürüyebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar