HONDA CBR 500R

Şu satılsın diye bunu getirmedik, öbürünün önünü kesmesin diye berikinden vazgeçtik politikası güden bir firmadan ne beklersinki.

Nc 750 nin satışı artsın diye insanları kanalize etmek için bu parayı yazdık deseler kimse şaşırmaz.
Yada seneye 500 ler satılsın diye 750 getirmemeye başlasalar yine kimse şaşırmaz.

CBR serisini tamamen bitirip , yeter bukdar asfaltta dolaştığınız crf alında biraaz çayır çimen gezin lan . Diye açıklama yapabilicek kapasiteyi bile görüyorum kendilerinde.

Son düzenleme:

F54

on numara motor olmuş ben fiyata bakmam almayacağım için sıkıntı yok...

Bu 500 serisi motor bloğunu yurtdışında epey sevdiler, titreşim silindir sayısına göre muadillerine oranla "0" gibi birşeymiş,

cc ve yakıt tüketimi verilerine göre ivmelenmesindende memnunlar ama bizdeki fiyat politikasıyla bizim memnun olmamız " MÜMKÜN DEĞİL"

Ayrıca fiyatı okadar şişirmişler ki gördüğüm her detay çapak çapak gözüme battı, oysa ki çok umutluydum :/

Yinede 500 serisi içinde malzeme kalitesi anlamında en başarılı giydirilmişi "R" ama bence fiyatını hak etmiyor :/

Son düzenleme:
aynen.. sanırım ve ynılmıyorsam 16900 tl idi fiyatı mt07 varken bu anca sınek avlar helede bu fıyata

Herkes motorun tutmasını beklerse,motoru kim alacak ta tutacak. ben de yıllardır bu kısır döngüyü çözemedim :):):):)

Bu arada Honda fanboylara sesleniyorum, Gelin azıcık avukatlığını yapın Honda'nın.

Ölü doğan bir bebek işte benim gözümde 500R.Kardeşim alcan 20.990 a,sonra eksoz alim,ön cam alim vs diicen,olcak sana 23bin tl bilmem ne..Hiç anlamam bu Honda Türkiye yi,ya Transalp e noldu?Cbf 600-1000 e noldu,Varadero neden gelmez,ülkenin durumu belli,insanların alım gücü belli,piyasa belli,rakiplerinin fiyatları belli.Yani işine gelirse al,gelmezse ne halin varsa gör modelidir resmen bu...

Varadero'nun üretimi durdu ,diğer herşey için yerden-göğe kadar haklısın:::2 yıl önce 102 bg 4 silindir(hornet)alınıyodu Honda 'dan şimdi gariban 2'li 47'hp fukara sümüğü...2 yıl evvel Abs'li 4 sli.cbf 600sa vardı-şimdi çakma racing 500r(ikiside aynı fiyat): 20.500tl...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Bu 500 serisi motor bloğunu yurtdışında epey sevdiler, titreşim silindir sayısına göre muadillerine oranla "0" gibi birşeymiş,

cc ve yakıt tüketimi verilerine göre ivmelenmesindende memnunlar ama bizdeki fiyat politikasıyla bizim memnun olmamız " MÜMKÜN DEĞİL"

Ayrıca fiyatı okadar şişirmişler ki gördüğüm her detay çapak çapak gözüme battı, oysa ki çok umutluydum :/

Yinede 500 serisi içinde malzeme kalitesi anlamında en başarılı giydirilmişi "R" ama bence fiyatını hak etmiyor :/

Doğru-Ferdi, Honda TR güzel ^^giydirmiş^^ bu sefer...:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

ABS li MT-07 anahtar teslim 20.000 +küsur

Yamaha mt-07 ABS: 19.500tl anahtar teslim(mayıs), fuarda sordum-brıtched:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son yorum ustunden 4 sene gecmis, durum hala ayni midir cbr500 icin? :)

Değildir , sıfırının fiyatını bilmiyorum ama 2. El alıncaksa r25 e 17-18 verene kadar 500r almak daha mantıklı.Geçen geziye gelen bi arkadaşta vardı , denedim. absli olması büyük bi artı , tam racing değil ama r25 gibi oyuncak vâri durmuyor. R25 den daha hızlı ve daha az yakıyor.

@Boldpilot sifir fiyati 34.400 tl su anda, a2 var @RoofRoof hocam
Ben muhtemelen sifir olarak alacagim ama bakalim henuz net karar veremedim, konu konu dolasip fikir aliyorum :) tesekkurler cevabiniz icin

R25 in 26000 tl oldugu yerde bence cok daha avantajlı. Cbr 250 sonrasi icin ya cb650 ya cbr 500 düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar