İcra takibi başlatmak için sundukları vekaletname sahte mi yani? Eğer öyleyse bu çok ciddi bir suç![]()
Evet ciddi bir suç. Bunu yaptıklarına dair şikayetler var.
İcra takibi başlatmak için sundukları vekaletname sahte mi yani? Eğer öyleyse bu çok ciddi bir suç![]()
taksilere arabaylada motorlada arada tıklıyorum (malum istanbul trafiği) pardon diyorum devam ediyorum. dur mur diyolar, hiç inmiyorum bile arabadan veya motordan. bulaşmıyorum şerefsizlere. size de tavsiyem bu şekilde yapın ufak tefek şeylerde.
Öncelikle geçmiş olsun, @mustafa_325 adlı arkadaşın dediğini dikkate alarak çok ufak bir internet araştırması ile kendisinin dediğinin doğru olduğunu ve sizin yaşadığınız durumun aynısını yaşayan onlarca kişinin olduğunuda gördüm. Bu alokaza adlı şirket tamamen kanunlardaki boşluklardan yararlanarak bir nevi legal dolandırıcılık yapan bir çeşit çete (şahsi görüşüm).
Emsal olaylar:
https://www.sikayetvar.com/alokazacom-neye-istinaden-benim-evime-icra-dosyasi-gonderebilirsiniz
https://www.sikayetvar.com/alokazacom
10 gün önce 1313 tl ödedim alokaza avukatlarına!!
Çok geçmiş olsun, bu tutarı ödemeye karar vermeden önce araştırma yaptınızmı? Sizi nasıl ikna ettiler? Gerçekten çok üzüldüm.. Devir artık kanunlardaki boşluklardan yararlanarak insanları "illegal" olarak dolandırma devri, artık o kendini polis-savcı vs. olarak tanıtanların devride kapandı. Bunu bizzat farklı bir mevzu olan ticari hayatta yaşadığım deneyimlerlede gördüm..
Şimdi buradaki asıl sorulması gereken soru bu konuyu açan mağdur arkadaş dahil diğer mağdurların yaşadığı trafik kazalarını bu herifler nasıl bulup tespit ediyorda dolandırma girişiminde bulunuyorlar? Adli makamlar neden önlem almıyor??
Güzel ülkemiz gerçekten çok korkutucu bir ülke olma yolunda ilerliyor. En basit örneğiyle adli makamlar Çiftlikbank hakkında üşene sıkıla inceleme başlatıp çiftlikbankın başındaki herif milleti dolandırdıktan sonra yakalama kararı çıkartması gibi.. Bu tarz olaylarda artık motorcu camiası olarak trafikteki can güvenliğimizin hiçe sayılmasından sonra yasal haklarımızında ne denli hiçe sayıldığının büyük bir örneği oldu, umarım bu tarzda haberler mümkün olduğunca yayılırda milletimiz bilinçli hareket eder.