21 bin TL civarı tahmin ediyorum, çok tabi
20 altı olursa süpersporta geçiş için güzel bir ara seçenek olarak değerlendirilebilir
bunun 500 cc olanını da yapmalılar, naked olanın da
hayvan gibi bişi ama 1.000 lik gibi duruyor.
yok mu fuarda bu? varsa neden kimse resim atmıyor buraya? trk nın gölgesinde kalacak motor muydu?
kestane kebap, acele cevap
Merhaba arkadaşlar konu dışı bir soru soracam TNT 125 ile ilgili bir gelişme var mı ? Bayilere ne zaman geleceği hakkında
Malezya benelli'de coşturmuş türkiye de tık yok.Ne makineler yapmışlar
https://malaysia.benelli.com/
Herkese merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Uzun zamandır motosiklet alma hayalim vardı ve geçenlerde bir arkadaşımdan fuardan almış olduğu Benelli 302R markalı motosikleti kendisinden aldım. Araştırdığım kadarıyla daha satışa sunulmamış bende ilk motorum olduğu için teknik detaylarından pek anlamıyorum. Daha önce bir kaç defa motosiklet kullandım ama debriyajlı hiç kullanmadım bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz birşey varsa (ekipman kilit sistemleri vs) şimdiden çok teşekkür ederim
Herkese merhabalar arkadaşlar. Öncelikle garaj işini hallettim sanırım,bizim sitede güvenlik durmadığı için yandaki güvenlik li siteyle anlaştım motoru oraya koyuyorum. 10 mm disk kilidi ve zincir aldım onları da takıyorum şuan için güvenlik noktasında bir problem kalmadı. Motoru yaklaşık 5-6 gündür trafikte kullanıyorum gayet memnunum, ilk motorum olduğu için karşılaştırma yapamayacağım ama araba ya göre düşünürsek ışıklarda öne geçmek bayağı iyi![]()
İnternetten de fırsat buldukça eğitim videoları izliyorum, sormak istediğim şey şu Venom marka kask aldım, kasktan rüzgar sesi gelmesi normal midir yoksa kaska göre değişiyor mu ?
Birde yan rüzgarlarda motorun tipi önemli midir mesela uzun yolda bu tarz motorlar rahat mıdır yoksa konfor için araba mı tercih etmeli ? Şimdiden teşekkürler
Herkese merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Uzun zamandır motosiklet alma hayalim vardı ve geçenlerde bir arkadaşımdan fuardan almış olduğu Benelli 302R markalı motosikleti kendisinden aldım. Araştırdığım kadarıyla daha satışa sunulmamış bende ilk motorum olduğu için teknik detaylarından pek anlamıyorum. Daha önce bir kaç defa motosiklet kullandım ama debriyajlı hiç kullanmadım bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz birşey varsa (ekipman kilit sistemleri vs) şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam önce aldım sonra araştırdım diyelimHayırlı uğurlu olsun büyük cesaretTürkiye'de satılmayan bir modeli almışsın. Fuardan aldığım bilgilere göre 2019'da getirilecek o zamanda kadar vereceğin bilgiler herkes için çok değerli yedek parça için distribütör ile görüşme sağladın mı?
Evet hocam dediğiniz gibi kullanmakta ustalaştıkça daha zevkli oluyor ilk etapta havaların ısınmasıyla beraber yakın mesafeli il dışı gezileri yapmayı düşünüyorum 60-70 km mesafeli. Zaten iş yerim ve evim arasındaki mesafeden dolayı günlük min. 40 km yapıyorum.Venom marka kasklar için güvenlik konusunda yorum yapamam ancak konfor bekleme derim. 302R bildiğim kadarı ile dik oturulabilen bir yapısı var. Elbet araba kadar konfor bekleme ancak motosiklet sürmek zevk ve hobi biraz![]()